Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Ponieważ odpowiedzi nie dostałam pytanie ponawiam :)
Pierwszy raz zdarzyło mi się, że mnie pseudodefka w głównej mierze jebła. Proszę o jakieś wskazówki.
armator pisze: (...) mieszane intensywnie razem przez 5 minut . (...)
Jutro się przekona, sukinkot.
Mam zamiar po raz pierwszy zrobić metkat (najprostszym możliwym sposobem)
Zakupiłem opakowanie ACATAr acti tabs 12x60mg.
Przeczytalem FAQ ale nie zrozumiałem do końca czy tabletki acataru musze najpierw pognieść,rozpuscic w wodzie(3-10 ml) i przefiltrować a otrzymany płyn bedzie "czystą" pseudoefedryną? i nastepnie dodać octu?
Czy zrobić wg:
Synteza @ciezka bomba
a.k.a. "Przepis dla noobów"
360mg pseudoefedryny rozpuszczasz w 3ml wody(20°C-zimna kranowa),
Dolewasz do uzyskanego roztworu 1ml octu,
200mg KMnO4 rozpuszczasz w wodzie(2ml, zimna, nie wszystko się rozpuści - i dobrze, gdyż te 130mg styka),
Łączysz oba roztwory, wkładasz do lodówki na 15min,
Po 15min wyciągasz z lodówki i czekasz aż roztwór przybierze brązową barwę, a także wytrącą się czarne chujstwa,
Filtrujesz
puk/chlup/ała mogłem bardziej posmarować wazeliną.
gdzie punkt 1 potraktować jak 360mg czyli 6 tabletek ACATARU i robić kolejne punkty?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.