Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Ponieważ odpowiedzi nie dostałam pytanie ponawiam :)
Pierwszy raz zdarzyło mi się, że mnie pseudodefka w głównej mierze jebła. Proszę o jakieś wskazówki.
armator pisze: (...) mieszane intensywnie razem przez 5 minut . (...)
Jutro się przekona, sukinkot.
Mam zamiar po raz pierwszy zrobić metkat (najprostszym możliwym sposobem)
Zakupiłem opakowanie ACATAr acti tabs 12x60mg.
Przeczytalem FAQ ale nie zrozumiałem do końca czy tabletki acataru musze najpierw pognieść,rozpuscic w wodzie(3-10 ml) i przefiltrować a otrzymany płyn bedzie "czystą" pseudoefedryną? i nastepnie dodać octu?
Czy zrobić wg:
Synteza @ciezka bomba
a.k.a. "Przepis dla noobów"
360mg pseudoefedryny rozpuszczasz w 3ml wody(20°C-zimna kranowa),
Dolewasz do uzyskanego roztworu 1ml octu,
200mg KMnO4 rozpuszczasz w wodzie(2ml, zimna, nie wszystko się rozpuści - i dobrze, gdyż te 130mg styka),
Łączysz oba roztwory, wkładasz do lodówki na 15min,
Po 15min wyciągasz z lodówki i czekasz aż roztwór przybierze brązową barwę, a także wytrącą się czarne chujstwa,
Filtrujesz
puk/chlup/ała mogłem bardziej posmarować wazeliną.
gdzie punkt 1 potraktować jak 360mg czyli 6 tabletek ACATARU i robić kolejne punkty?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.