Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
1. LSD
3. meskalina
2. grzyby
3. heroina (czysta albo przynajmniej jakaś dobrej jakości)
4. marihuana prościutko z krzaczka, bez żadnych dodatków/syfów

w takiej kolejności, chyba.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 93 / 3 / 0
heroina, kokaina dożylnie, bo brałam tylko donosowo, DMT, meskalina, metaamfa może ...
Ich bin so süß
  • 94 / / 0
Ja bez kolejności tylko tak łatwiej zapisać.
1. DMT.
2. LSD.
3. heroina. (Ale nad tym się jeszcze bym wahał).
4. grzybki. (Pewnie w te wakacje spełnię to).
5. meskalina.
6. marihuana. (Chodzi o te odmiany, których jeszcze nie paliłem).
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 25 / 1 / 0
czysta meskalina i LSD
z racji braku dojść nie będzie mi dane spróbować, a niepewnego źródła nawet nie chcę :-/
czyli w skrócie zazdroszczę Huxley'owi warunków i sytuacji, w jakiej się znalazł
  • 1345 / 6 / 0
Pobudzający jak kot.
Dający czilałt od problemów niczym opiaty (i jak one pozwalający łatwo zasnąć, ale nie usypiający).
Dający ciekawe rozkminy jak zioło czy DXM.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 36 / 1 / 0
Może to dziwne ale... Yerba Mate.
Myśli że otworzył zamek lecz te drzwi nie mają klamek.
  • 103 / / 0
1. DMT.
2. meskalina.
3. ketamina.
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 734 / 6 / 0
Król jest jeden :) DMT :D jedyna rzecz...ale w dwoch formach podana...pierwsza to obiad Razem z jakims szamanem a najlepiej z jego dziwka :D prosto z krzaka podane...a druga forma to jako odczynnik chemiczny.. czyste krystaliczne DMT prosto z syntezy podane na talezu...jeeeeeeb i mnie nie ma :P tego pragne wlasnie :P a kto nie pragnie zobaczyc tych wszystkich istot??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
marzy mi się heroina i morfina.
oj, bardzo mi się marzą, za długo ciągnęłam na ich pół-środkach.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 6 / 0
Marzy mi się czysta metamfetamina.
Takież MDMA.
I morfina w ampułkach.

Bender

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.