Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Jeśli ktoś miał kiedyś jakiś epizod z padaczką po kodeinie to prosił bym o pisanie jak to wyglądało w ich przypadku i czy wrócili potem do kody. Na wiele nie licze, bo to się podobno raczej nie zdarza, ale miło by bylo. Narazie robię przerwe :f dzięki za szybką odp :)
Dodano 28 marca 2012 o 19:45:
Bierzesz jakieś leki (cokolwiek) albo brałeś niedługo przed kodeiną? Może jakieś inne narkotyki poza MJ?
28 mar 2012, 20:17
Przy moim pierwszym poście nie widzę opcji edytuj więc dopiszę, sory za post pod postem. Napisałem tam, że 5 minut po wzięciu kody zapaliłęm i stało się to co się stało, miałem na myśli 5 GODZIN. Co tym bardziej mnie dziwi. Sory za niejasności
Scalono. a.a.
Powód: .
a skad pewnosc, ze towar jest ok? znasz osobę, ktora hoduje ten towar?
ja bym na Twoim miejscu zmniejszył dawkę kodeiny i nie palił nic do tego.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.