Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Jeśli ktoś miał kiedyś jakiś epizod z padaczką po kodeinie to prosił bym o pisanie jak to wyglądało w ich przypadku i czy wrócili potem do kody. Na wiele nie licze, bo to się podobno raczej nie zdarza, ale miło by bylo. Narazie robię przerwe :f dzięki za szybką odp :)
Dodano 28 marca 2012 o 19:45:
Bierzesz jakieś leki (cokolwiek) albo brałeś niedługo przed kodeiną? Może jakieś inne narkotyki poza MJ?
28 mar 2012, 20:17
Przy moim pierwszym poście nie widzę opcji edytuj więc dopiszę, sory za post pod postem. Napisałem tam, że 5 minut po wzięciu kody zapaliłęm i stało się to co się stało, miałem na myśli 5 GODZIN. Co tym bardziej mnie dziwi. Sory za niejasności
Scalono. a.a.
Powód: .
a skad pewnosc, ze towar jest ok? znasz osobę, ktora hoduje ten towar?
ja bym na Twoim miejscu zmniejszył dawkę kodeiny i nie palił nic do tego.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.