Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
przefiltrowaną benze 'zmywamy' z filtra za pomocą strzykawki z wodą (zużywamy najlepiej około 40ml wody, 2x pełna 20ml strzykawka) do szlanki. I w tym momencie mamy około kieliszka wodnego roztworu benzydaminy. Bierzemy Kubusia (albo inny gesty sok), bierzemy duży łyk [najlepiej jeszcze 'zabulgotać' w ustach, żeby smak się porządnie rozprowadził], nastepnie od razu po przełknięciu soku walimy cały roztwór cipaczowy na raz, łykamy i zapijamy znowu gęstym sokiem.
Jak na razie najlepszy motyw jaki probowałem, jest słono ale delikatnie tylko. Podobno dolanie soku z cytryny do roztworu pomaga zabić sól, ale z racji że więcej do wypicia - nie probowałem ;) Myślę, że najlepiej zadziałałoby, gdyby zamiast wody w strzykawkach użyć ~40ml soku z cytryny, lanego równiez ze strzykawki. Też nie próbowałem bo nie chce mi się pierdzielić z wyciskaniem cytryn, za duzo roboty :p
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Co do sposobu konsumpcja to polecam zawinąć w kawałek chleba lub bułeczki (taka forma bombki tylko zamiast chusteczki pieczywo) i popić maślanką polecam smak truskawkowy :)
Drugi mój sposób jak już wyschnie tak w 50% ale nadal jest "plastyczna" to uformować kulkę i na koniec języka położyć i szybko zapić gorzkim sokiem.
Nigdy nie miałem problemów po takim sposobie konsumpcja:)
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.