Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Może w kapsułkach jakoś? Albo IV (chociaż osobiście nie odwazyłbym się na to).
tylko część styku z językiem była przykryta po czym brałem wielkiego łyka jakieś napoju o
intensywnym smaku i nie czułem smaku benzy, a dość szybko się ładowała....
Jakos dalo rade przelknac.
P.S.Benza to gowno, wzialem 5 saszetek i lekkie powidoki, rozmazane swiatla w nocy. :'( :-/
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
a ja benze 'wsypuje' do malej ilosci wody tak na jeden lyk, mieszam, zeby wszystko polknac, bo w takiej ilosci wody sie nie rozpusci cala benza, przeżegnam sie i chlup :D
najlepsze jest to uczucie chwile przed lykiem, taki scisk glowy, caly drżę, ale po łyku popijam i już jest dobrze hehe
innych też sie nada ( tak mi się zdaje)...
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Ja zawsze rozpuszczam benze w malej ilosci wody, torebki od herby bym nie poknal.
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce, lub wysuszyc i nosem niuchnac :)
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Podniecajcie sie tym dalej [ external image ]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.