Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
przefiltrowaną benze 'zmywamy' z filtra za pomocą strzykawki z wodą (zużywamy najlepiej około 40ml wody, 2x pełna 20ml strzykawka) do szlanki. I w tym momencie mamy około kieliszka wodnego roztworu benzydaminy. Bierzemy Kubusia (albo inny gesty sok), bierzemy duży łyk [najlepiej jeszcze 'zabulgotać' w ustach, żeby smak się porządnie rozprowadził], nastepnie od razu po przełknięciu soku walimy cały roztwór cipaczowy na raz, łykamy i zapijamy znowu gęstym sokiem.
Jak na razie najlepszy motyw jaki probowałem, jest słono ale delikatnie tylko. Podobno dolanie soku z cytryny do roztworu pomaga zabić sól, ale z racji że więcej do wypicia - nie probowałem ;) Myślę, że najlepiej zadziałałoby, gdyby zamiast wody w strzykawkach użyć ~40ml soku z cytryny, lanego równiez ze strzykawki. Też nie próbowałem bo nie chce mi się pierdzielić z wyciskaniem cytryn, za duzo roboty :p
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Co do sposobu konsumpcja to polecam zawinąć w kawałek chleba lub bułeczki (taka forma bombki tylko zamiast chusteczki pieczywo) i popić maślanką polecam smak truskawkowy :)
Drugi mój sposób jak już wyschnie tak w 50% ale nadal jest "plastyczna" to uformować kulkę i na koniec języka położyć i szybko zapić gorzkim sokiem.
Nigdy nie miałem problemów po takim sposobie konsumpcja:)
Pozdrawiam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.