Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kubansky pisze:Poszukuje zamienika clonazepamu, nie do odstawki ale czegos o podobnym dzialaniu. Chodzi mi przedewszystkim o dzialanie przeciwlekowe i dlugos dzialania i tu pytanie czy waszym zdaniem lorazepam to dobry wybór?
Kubansky pisze:Kurw.. .Potrzebuje benzo, powiedzmy do odstawki od klona(cos w zamian .Badzmy szczerzy (dzilnie przeciwlekaowe i dlugi okres dzialania).
Jeśli jednak chcesz odstawić klonazepam, nie zamieniając go na nic innego, tylko się całkowicie wyzerować to proponuję, najpierw zmniejszyć dawki do 0,5mg dziennie, lub co drugi dzień, a następnie przesiąść się na słabszy diazepam, który bierzesz jeszcze rzadziej, aż do całkowitego odstawienia. Dobrze w takim wypadku nie pić alkoholu, brać coś przeciwpadaczkowego np. karbamazepinę, czy chociażby kwas walproinowy.
0202122 pisze:Pytanie do obeznanych w temacie benzo. Ile na czarnym rynku kosztuje 300mg Dormicium w 15mg tabletkach?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
EDIT: Heh C9H13N ja dzis sie obudzilem,patrze a caly stól zajebany butelkami po wódce,browarach totalny rozpierdol ogółem i zupelnie nie pamietam zebym cos pil i kto u mnie byl :-|
Blu pisze:Spróbuj bromazepamu (Sedam, Lexotan). Działa krócej od klonów ale moim zdaniem przebija lorazepam pod każdym względem.
Widzę, że gra nie warta świeczki.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.