Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kubansky pisze:Poszukuje zamienika clonazepamu, nie do odstawki ale czegos o podobnym dzialaniu. Chodzi mi przedewszystkim o dzialanie przeciwlekowe i dlugos dzialania i tu pytanie czy waszym zdaniem lorazepam to dobry wybór?
Kubansky pisze:Kurw.. .Potrzebuje benzo, powiedzmy do odstawki od klona(cos w zamian .Badzmy szczerzy (dzilnie przeciwlekaowe i dlugi okres dzialania).
Jeśli jednak chcesz odstawić klonazepam, nie zamieniając go na nic innego, tylko się całkowicie wyzerować to proponuję, najpierw zmniejszyć dawki do 0,5mg dziennie, lub co drugi dzień, a następnie przesiąść się na słabszy diazepam, który bierzesz jeszcze rzadziej, aż do całkowitego odstawienia. Dobrze w takim wypadku nie pić alkoholu, brać coś przeciwpadaczkowego np. karbamazepinę, czy chociażby kwas walproinowy.
0202122 pisze:Pytanie do obeznanych w temacie benzo. Ile na czarnym rynku kosztuje 300mg Dormicium w 15mg tabletkach?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
EDIT: Heh C9H13N ja dzis sie obudzilem,patrze a caly stól zajebany butelkami po wódce,browarach totalny rozpierdol ogółem i zupelnie nie pamietam zebym cos pil i kto u mnie byl :-|
Blu pisze:Spróbuj bromazepamu (Sedam, Lexotan). Działa krócej od klonów ale moim zdaniem przebija lorazepam pod każdym względem.
Widzę, że gra nie warta świeczki.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.