Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1587 / 11 / 0
Ja trochę nie rozumiem różnicy między pierwszym a drugim punktem.

Najdalszy moment miałam po raz pierwszy na meskalinie... I od tej pory on wraca do mnie na różnych psychodelikach: 2cp, LSA. Polega to na tym, że na całym polu widzenia widzę różne słodkie zwierzątka, przeważnie takie zwariowane kotki , którym oczy się kręcą w taki zahipnotyzowany sposób,do tego rośliny, barokowe mozaiki, czasem hunduskie dziewczyny, grzybki-psylocybki. Są one obecne w każdym budynku, gdzie nie spojrzę. Gdy zamknę oczy również.
Natomiast moim najgłębszym tripem był miks 2cp+2cb, sigmowe myślenie, oczyszenie duszy... Kocham ten sposób postrzegania świata :D

A jeśli chodzi o takie najmocniejsze , nie do końca głębokie (miało elementy głębi, ale było trochę zniszczone ) to dexozlotowy miks: DXM, gałka, alkohol, clonazepam, benzydamina - wtedy myślałam, że mam świadomy sen, ludzie latali, rozkładali się na części, w ogóle nic nie było normalne.
rchiro the best
  • 138 / / 0
Najdalej - zdecydowanie DMT pite z rutą, krótko przed wejściem jeszcze bongo. Trafiłem wręcz na białą ścianę, którą wtedy uznałem za granicę - zobaczyłem już wszystko (tak się czułem), zrozumiałem to, co jest warte zrozumienia - za białą ścianą nic już nie ma. Teraz myślę, że być może przez ową ścianę człowiek się przebija przy palonym DMT, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić "więcej" i dalej. Ogólnie trip długi i intensywny, chyba najwięcej pozmieniał w mojej psychice i światopoglądzie.

Najgrubiej - tu bym się wahał. Albo DOB, kartony z którym okazały się sporo silniej nasączone niż przypuszczaliśmy; albo LSD + DXM; albo spora dawka MDMA, przyjęcie której poprzedzone było całodziennym paleniem końskich porcji haszu. O ile pierwsze dwie "grube" fazy były na tyle ciężkie, że aż momentami negatywne, to tak skondensowanego i obezwładniającego uczucia szczęścia, jakiego zakosztowałem na tym MD, nawet sobie nie wyobrażałem. Płynna tęcza zamiast krwi, uśmiech powyżej uszu.. działanie narkotyku w 100%, ze stymulacją zabitą przez THC.
  • 351 / 8 / 0
mefedron + 2g palenia + 900mg DXM + 600mg kody = dupa zamiast glowy, ryżowy kolor chodnika, snieg w srodku lata, brazowe slonce, blyskawice w toi toiu, latajace wlosy lysego ziomka, kapelusz pirata na glowie psiarza. ;d i dlugoby wymieniac ale nie pamietam, fajnie sie spalo w kazdym razie ;]
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 1522 / 73 / 0
@up nie wiedziałem że DXM aż tak wzmacnia kodeinę, rotfl.

@topic najlepsza bomba to bomba na morfinie i mefie IV, najgrubsza zaś to BXM.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1052 / 77 / 0
1) Ujmę od innej ździebko strony: Jaki był, na czym polegał stan naćpania który dziś określilibyście jako najpotężniejszy?
2) Który moment określilibyście jako "najdalszy"? Który najbardziej różnił się od całości codziennego życia i postrzegania tegoż.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/najgrubiej-t ... z1sBn3cuDE
1 - ex aequo - 2mg 25i-nbome z cyklo / 500mg meskaliny / 30-40 mg ho-meta z ~50 mg mxe
2 - ex aequo - 40mg DMT / 200mg 15X Salvia. Spore nadzieje wiaze tez z nieprzetestowanym jeszcze 5-meo-dmt
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
1. 150mg morfiny+ok.400mg Tramalu+2mg alprazolamu - totalny nieogar, dziwiłam się że do swojej klatki wejść nie mogę-po czym okazało się że to nie moja klatka, zasypianie w trakcie picia herbaty i sporo dziur w pamięci.

2.candyflipping-MDMA+LSD. Najpiękniejszy trip w moim życiu. Byłam baaardzo daleko, ale czułam się na maxa bezpiecznie
  • 199 / 8 / 0
1000mg bzp/tmfpp ....tj 2tabsy DiabloXXX ..2gi poszedł po 30minutach bo 1rwszy wydawało mi się że nie działa i w ogóle lipa jakieś dopalacze atfu ...byłem totalnie czysty tj mj tylko ,futro 10lat wcześniej 3krotnie
....masakra jak wyj#b@ło to nie było co zbierać hardkor 24h
  • 224 / 12 / 0
- Z odległej przeszłości
1. 900mg DXM + 40mg baclofenu (nie wiedzieć po co) + 150mg kodeiny + 2 piwa + spora ilość mj + malutka kreseczka fety (o zgrozo)

2. 450mg DXM + wiadro z ekstraktu x 20 salvi Divinorum

- Z bliższej przeszłości
1.100mg bk-MDMA + 150mg 4MEC w jednej pompce i.v.
2. 200mg bk-MDMA i.v.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 212 / 3 / 0
1. 4,5 mg DOBa %-D Nie do opisania nie powtórzę nigdy w życiu.
Również 3mg DOBa i dociągnięcie około 100mg MXE wyrwało mnie z butów.
30mg 4-ho-dipta + 15mg 2cp + 10mg 4-ho-meta + 8mg klonazepamu wywołało sporo probolemów z ogarnianiem lecz to początki przygód.
1200mg Tramalu 100ml wódki 2 piwa (5,6%) i AM przy wadze niecałych 55kg. Było mocno ale nie gdybym nie dostał ZS przez to to chętne dorzucił bym jakieś sajko.
2. 80mg DMT z 450mg moklobemidu przepalone URem.
Palone DMT
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 133 / 2 / 0
50mg 4-AcO-DMT po 3 piwkach na 2 raz z psychodelikami chyba najgrubiej.
Sufit mylił się z podłogą itp
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.