Najdalszy moment miałam po raz pierwszy na meskalinie... I od tej pory on wraca do mnie na różnych psychodelikach: 2cp, LSA. Polega to na tym, że na całym polu widzenia widzę różne słodkie zwierzątka, przeważnie takie zwariowane kotki , którym oczy się kręcą w taki zahipnotyzowany sposób,do tego rośliny, barokowe mozaiki, czasem hunduskie dziewczyny, grzybki-psylocybki. Są one obecne w każdym budynku, gdzie nie spojrzę. Gdy zamknę oczy również.
Natomiast moim najgłębszym tripem był miks 2cp+2cb, sigmowe myślenie, oczyszenie duszy... Kocham ten sposób postrzegania świata :D
A jeśli chodzi o takie najmocniejsze , nie do końca głębokie (miało elementy głębi, ale było trochę zniszczone ) to dexozlotowy miks: DXM, gałka, alkohol, clonazepam, benzydamina - wtedy myślałam, że mam świadomy sen, ludzie latali, rozkładali się na części, w ogóle nic nie było normalne.
Najgrubiej - tu bym się wahał. Albo DOB, kartony z którym okazały się sporo silniej nasączone niż przypuszczaliśmy; albo LSD + DXM; albo spora dawka MDMA, przyjęcie której poprzedzone było całodziennym paleniem końskich porcji haszu. O ile pierwsze dwie "grube" fazy były na tyle ciężkie, że aż momentami negatywne, to tak skondensowanego i obezwładniającego uczucia szczęścia, jakiego zakosztowałem na tym MD, nawet sobie nie wyobrażałem. Płynna tęcza zamiast krwi, uśmiech powyżej uszu.. działanie narkotyku w 100%, ze stymulacją zabitą przez THC.
1) Ujmę od innej ździebko strony: Jaki był, na czym polegał stan naćpania który dziś określilibyście jako najpotężniejszy?
2) Który moment określilibyście jako "najdalszy"? Który najbardziej różnił się od całości codziennego życia i postrzegania tegoż.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/najgrubiej-t ... z1sBn3cuDE
2 - ex aequo - 40mg DMT / 200mg 15X Salvia. Spore nadzieje wiaze tez z nieprzetestowanym jeszcze 5-meo-dmt
2.candyflipping-MDMA+LSD. Najpiękniejszy trip w moim życiu. Byłam baaardzo daleko, ale czułam się na maxa bezpiecznie
....masakra jak wyj#b@ło to nie było co zbierać hardkor 24h
1. 900mg DXM + 40mg baclofenu (nie wiedzieć po co) + 150mg kodeiny + 2 piwa + spora ilość mj + malutka kreseczka fety (o zgrozo)
2. 450mg DXM + wiadro z ekstraktu x 20 salvi Divinorum
- Z bliższej przeszłości
1.100mg bk-MDMA + 150mg 4MEC w jednej pompce i.v.
2. 200mg bk-MDMA i.v.
Również 3mg DOBa i dociągnięcie około 100mg MXE wyrwało mnie z butów.
30mg 4-ho-dipta + 15mg 2cp + 10mg 4-ho-meta + 8mg klonazepamu wywołało sporo probolemów z ogarnianiem lecz to początki przygód.
1200mg Tramalu 100ml wódki 2 piwa (5,6%) i AM przy wadze niecałych 55kg. Było mocno ale nie gdybym nie dostał ZS przez to to chętne dorzucił bym jakieś sajko.
2. 80mg DMT z 450mg moklobemidu przepalone URem.
Palone DMT
Sufit mylił się z podłogą itp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.