Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
eliot pisze:...
Pewnie: jeśli w głowie ma się same gówno ograniczające się do ćpania i pozowania to całkiem możliwe, że i nawet pięć kartonów nie wywołuje żadnych głębszych przemyśleń ani refleksji- zdam się na ciebie i twoją opinię w tym aspekcie.
Nie wierzę w ani jedno twoje słowo pozerze. Nawet nie chce mi się pytać o opis działania meskaliny, bo jakakolwiek rozmowa z tobą to czysta strata czasu.
Dziub?? Ile ty właściwie masz lat? 16? I to "sam jesteś głupi"- no po prostu zniewalający poziom:)
Przepraszam moda za drobny offtop ale wbrew pozorom powyższa wypowiedź jest na temat, ponieważ twierdzenie, że spożycie 625ug ALD-52 to kolorowa bajka, bez żadnego działania mentalnego i nie ma prawa skończyć się w jakikolwiek negatywny dla użytkownika sposób to czysta i destrukcyjna dezinformacja. Liczę tedy na wyrozumiałość.
Co do samego ALD, ostatnio jadłem 250ug. Wizuale przepiękne i majestatyczne ale kompletnie zero euforii. Nic w stronę bad tripu, mentalnie do ogarnięcia ale dosłownie zero tej wspaniałej psychodelicznej radości, głupawki itd. Po prostu nul. Ktoś ma podobne doświadczenia czy tylko na mnie tak dziwnie to działa?
Natomiast ostatnio po dwóch kartonach wizuale wręcz miażdżyły a euforia nie pojawiła się nawet na sekundę, ani cienia nawet drobnego.
Kurde może coś z tym mózgiem sobie jednak zrobiłem? Tyle lat ćpania, tylu róznych rzeczy, w najdzikszych konfiguracjach... Jestem autentycznie zaintrygowany.
Inglesssss pisze:Karton ALD-52 nadawałby się na psychodeliczną imprezę ?
Dzięki za odpowiedź , właśnie na taki typ imprezy w stylu egodrop czy tam psycho infinity chciałem wbić na ALD.
Ja tez nie miałem po tym euforii żadnej, uczucie ogromnego szczęścia, empatii ale nie było tej psychodelicznej euforii.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.