Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Wy pod skórę walicie jak wam znieczula, chociaż jak zajebałem 300mg IV to nawet trochę nieogar był, lekko mi znieczuliło okolice jamy ustnej %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 869 / 15 / 0
@up, tak, zdałam sobie sprawę, że trochę mi pod skórę poszło, bo serce zaczęło kołatać a ręce drżeć i na chwilę zapewne wypadłam z żyły. A wracając do pentedronu, nadal jest miło, a obraz wciąż odrobinę zmieniony.

(300 mg?? musisz mieć kosmiczną tolerkę...)

Swoją drogą, co oznacza moment, kiedy po wkłuciu, mimo że tłok szedł bardzo gładko, nagle się blokuje ?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3449 / 124 / 8
Że wypadłaś z żyły. Nic dziwnego, że szczypie w instalację i "czuć gdzie jest". Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.

@Satif
mi pentedron mocno znieczula okolice jamy ustnej przy każdym sposobie podania, IV nie próbowałem bo to straszny stolec.
  • 784 / 28 / 0
Czeslaw pisze:
Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.
DRAMAT
:*)
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Czeslaw pisze:
Że wypadłaś z żyły. Nic dziwnego, że szczypie w instalację i "czuć gdzie jest". Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.
faktycznie, to że raz wypadłam z żyły na pewno oznacza, że wykonuję wszystkie iniekcje kiepsko...

wracając do tematu, zjazd był dość delikatny. Ze strony psychicznej doświadczyłam jedynie rozdrażnienia, z fizycznej - mdłości, bezsenności mimo zmęczenia (klasyka) i zwiększonej potliwości. Zdziwił mnie brak wjazdu na serce, może przez moment szybciej zabiło.

jednak w przypadku pentedronu bardziej pasuje mi sniff niż iv czy oral.

primum non nocere
  • 1521 / 73 / 0
Wjazdu na serce może nie było, ale ciśnienie sobie zmierz. Miałem taką sytuację na metkacie ostatnio, zdziwiłem się trochę %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 90 / 0
Rozdrażnienie to ja mam po małych dawkach pentedronu... , a po kreskach typu 500mg to ja spokojniejszy jestem niż po klonach %-D
Także radziłbym chociaż raz spróbować większej dawki niż te które są polecane... czyli 20-50mg :-/ Co prawda po kablach pentedronu nie waliłem, ale wydaje mi sie ze będzie podobnie , zresztą widze że Satif kiedyś pisał własnie o tym ,że większe dawki pentedronu mają w sobie coś milusiego :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
200 mg spróbować ? W sumie tolerkę mam sporą, więc może nie umrę %-D

primum non nocere
  • 2428 / 90 / 0
Ten ćpun Satif zajebał 300mg na pierwszy raz i żyje , więc ? abo nie lepij najpierw pierdolnij większą ilość w nos i jak będzie si ? to dopiero potem spróbuj IV %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
200 to już trzeba mieć tolerę mocną bo ostro telepie, @ohYeah: myślę że rozpuść sobie 100 mg w 5 ml i wtłaczaj powoli, ale wejście trwa kilka minut i nie jest dla mnie jakieś przyjemne - po co to robiłem-nie wiem
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.