Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Wy pod skórę walicie jak wam znieczula, chociaż jak zajebałem 300mg IV to nawet trochę nieogar był, lekko mi znieczuliło okolice jamy ustnej %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 869 / 15 / 0
@up, tak, zdałam sobie sprawę, że trochę mi pod skórę poszło, bo serce zaczęło kołatać a ręce drżeć i na chwilę zapewne wypadłam z żyły. A wracając do pentedronu, nadal jest miło, a obraz wciąż odrobinę zmieniony.

(300 mg?? musisz mieć kosmiczną tolerkę...)

Swoją drogą, co oznacza moment, kiedy po wkłuciu, mimo że tłok szedł bardzo gładko, nagle się blokuje ?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3449 / 124 / 8
Że wypadłaś z żyły. Nic dziwnego, że szczypie w instalację i "czuć gdzie jest". Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.

@Satif
mi pentedron mocno znieczula okolice jamy ustnej przy każdym sposobie podania, IV nie próbowałem bo to straszny stolec.
  • 784 / 28 / 0
Czeslaw pisze:
Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.
DRAMAT
:*)
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Czeslaw pisze:
Że wypadłaś z żyły. Nic dziwnego, że szczypie w instalację i "czuć gdzie jest". Z tego co czytam to dosyć kiepsko te iniekcje wykonujecie.
faktycznie, to że raz wypadłam z żyły na pewno oznacza, że wykonuję wszystkie iniekcje kiepsko...

wracając do tematu, zjazd był dość delikatny. Ze strony psychicznej doświadczyłam jedynie rozdrażnienia, z fizycznej - mdłości, bezsenności mimo zmęczenia (klasyka) i zwiększonej potliwości. Zdziwił mnie brak wjazdu na serce, może przez moment szybciej zabiło.

jednak w przypadku pentedronu bardziej pasuje mi sniff niż iv czy oral.

primum non nocere
  • 1521 / 73 / 0
Wjazdu na serce może nie było, ale ciśnienie sobie zmierz. Miałem taką sytuację na metkacie ostatnio, zdziwiłem się trochę %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 90 / 0
Rozdrażnienie to ja mam po małych dawkach pentedronu... , a po kreskach typu 500mg to ja spokojniejszy jestem niż po klonach %-D
Także radziłbym chociaż raz spróbować większej dawki niż te które są polecane... czyli 20-50mg :-/ Co prawda po kablach pentedronu nie waliłem, ale wydaje mi sie ze będzie podobnie , zresztą widze że Satif kiedyś pisał własnie o tym ,że większe dawki pentedronu mają w sobie coś milusiego :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
200 mg spróbować ? W sumie tolerkę mam sporą, więc może nie umrę %-D

primum non nocere
  • 2428 / 90 / 0
Ten ćpun Satif zajebał 300mg na pierwszy raz i żyje , więc ? abo nie lepij najpierw pierdolnij większą ilość w nos i jak będzie si ? to dopiero potem spróbuj IV %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
200 to już trzeba mieć tolerę mocną bo ostro telepie, @ohYeah: myślę że rozpuść sobie 100 mg w 5 ml i wtłaczaj powoli, ale wejście trwa kilka minut i nie jest dla mnie jakieś przyjemne - po co to robiłem-nie wiem
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.