29 października 2019SexyBitcha pisze: Generalnie jak wpierdalacie benzo pochowajcie inne słodycze bo to się zawsze złe kończy odpala się tryb zwierza przynajmniej ja tak mam
---------------------
A benzo tez zawsze w sumie może uratować życie wiec warto miec
Scalono. taurinnn
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
04 lutego 2020EvilDead pisze: Kilka dni temu pierwsza w życiu hospitalizacja. Nie ma co się rozpisywać - miks 240mg kody, 15mg alpry i 0,7 wódki na jakieś 4 duże hausty. Potem blackout i pobudka w szpitalu z wenflonami i cewnikiem w kutasie. Na wypisie próba samobójcza. Zostało mi po tym porażenie nerwu strzałkowego
W szpitalu wenflonik jakiś, leżenie miedzy typem który nie mógł się zamknąć a typem który udaje że śpi żeby z tamtym nie gadać. Ratownik woził na wózku j udawał że to wyścig, widać że gość ma dystans do pracy i ludzi.
Za to pani uzupełniająca papierki bardzo niemiła nie wiem dlaczego, jako dawkę podalem 200mg "na ból pleców" i to juz wywolalo przerażenie, gdybym powiedział że to gramulec byl to biedna by zawału dostała. Dała jakaś gadke moralizatorską, ja jakoś wytrzymałem tam nockę, rano się wypisalem na własne życzenie i spierdolilem zanim mi się skręt zaczął. Nie róbcie tego w domu.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.