skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
03 lutego 2025DobryWujas pisze: Jedna z naprawdę niewielu wad opioidów dla mnie to właśnie pogorszony odbiór muzyki. Po prostu mogę zajebać tam blister thio. I odpalić ulubioną muzykę. Moment w którym przestaje mi się ona podobać mogę śmiało uznać jako punkt 'Oho! Wkręca się!' Brzmi tak jakby bez duszy. Tak samo, ale bez uniesień. Nie czuję tych emocji które normalnie muzyka przenosi.
dla mnie najlepszy produkt zawierający tramadol, to ów kroplę - nie omieszkałbym się nimi nie pochwalić.
a do tego na wzmocnienie od tego samego medyka:
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.