2 na każdą dziurę kreski zaniuchałem, na oko, ale tak z 5-6 centymetrów długie, niecały centymetr grube, skutecznie porobiło mnie do słuchania muzyki w ciemnym pokoju.
Susz nieekstraktowany też może być różnej jakości - kiedyś jeden znany sklep sprzedawał kannę, która najwyraźniej zamiast fermentacji przeszła proces gnicia, kiedyś zakupiłem też taką, przy której moja własna kanna z balkonu sprawiała wrażenie, jakby była ekstraktem x5.
Zresztą, mi też zdarzyło się zepsuć fermentację i zasmrodzić całe mieszkanie tak, że można było zwymiotować. Innym razem po obróbce termicznej wyszła kanna, która z niewiadomych przyczyn powodowała mdłości zamiast pożądanych efektów.
Tych ekstraktów kanny x50 nigdy nie miałem okazji konsumować, widziałem tylko filmiki z testów na youtube z ekstraktami z Holandii i było widać, że testerzy byli wyraźnie porobieni tym stuffem. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest poszukanie opinii o konkretnym sorcie z konkretnego sklepu, bo sama krotność ekstraktu to tak naprawdę tylko pobieżna informacja.
Dodano akapity -- 909
Jestem 10minut po wciągnięciu 200mg fermentowanych liści. Powiem tak - więcej tego nie powtórzę. Spływ paskudnie piecze i nie mogę nijak wypłukać nosogardła. Działania żadnego póki co. Poczekam jeszcze chwilę a potem spróbuję innych dróg administracji
edit
palenie
150 mg - bez efektu. Zakręciło mi się minimalnie w glowie przez chwilę, ale już prędzej przez samo dymne niedotlenienie i kaszel albo interwencje reptilian niż przez działanie substancji
mimo, wszystko nie jest to nic specjalnie ciekwego
jak na tą chwilę nie polecam - nawet dym nie jest specjalnie smaczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.