Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 319 / 42 / 0
@g3no jakie miałeś podstawy zdrowotne, objawy, do leczenia psychiatrycznego po użyciu tych środków?
  • 1007 / 273 / 0
@motq

Ja po ciągach na tym gównie dostawałem:
- derealizacji, która bez zastosowania farmakologii potrafiła trwac do trzech miesięcy,
- pogorszenia funkcji kognitywnych, które beż użycia substancji nootropowych są prawdopodobnie nieodwracalne lub odwracalne po latach trzezwosci,
- przywidzenia, przyslyszenia, napady paniki, bliżej nieokreślonego leku do miesiąca,
- brak apetytu, nudności, wymioty około tydzień,
- nasilenia współistniejących zaburzeń psychicznych, depresja x 1000 u mnie, fobia społeczna równała się strachowi wyjścia do kibla w pracy, żeby tylko nie spotkać nikogo na korytarzu

Zapraszam do palenia syntetyków, jeśli chcecie sobie zafundować największe piekło w życiu.
  • 2659 / 559 / 0
przezylem dokladnie to samo co @up, cudowna przygoda
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 319 / 42 / 0
Nie, to w takim razie to co było tu, to nie to, tylko te ataki paniki u mnie były, więc pewnie niezwiązane..
  • 963 / 81 / 0
Testowałem wszystkie kanna dostępne ówcześnie na rynku, więc powód nie był jeden.
W szpitalu psychiatrycznym stwierdzono u mnie psychozę, karmili mnie szprycami, potem pigółami. Pamiętam, że jak chodziłem po korytarzach to szurałem po podłodze stopami, zresztą nie ja jeden.
  • 8 / 4 / 0
Nie chciało mi się przekopywać tematu, ale słyszał ktoś coś o mieszance zwanej jojkiem? Jest to dość popularne w mazowieckim, ponoć uzależnia po 3-4 razach. Paliłem to kiedyś i serio robi z człowieka zombie. Faza jak po uderzeniu młotem w łeb. Skład nieznany. Najprawdopodobniej syntetyczne kanna + wszystkie detergenty znalezione w łazience xd. Gdybyście mieli z tym styczność to ostrzegam. Już kilku ziomków się przekręciło.
  • 89 / 7 / 0
Ooooo nie słyszałem. Na ostatnim odwyki, gdzie miałem przyjemność naprawiać głowę to wśród wjebanych królował Hasan z Pl centralnej i piko z południa
  • 963 / 81 / 0
piko to kanna?
  • 2659 / 559 / 0
Nie, ale hasan to kanna.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 963 / 81 / 0
W moim rodzinnym "mieście" Hasan to z kolei kebab... piko a kanna to dość duża rozbieżność.
Tam gdzie ja zostałem wysłany na, powiedzmy, leczenie to królowali alkusy. Niektórzy się przechwalali heroiną czy mefem, ale podchodziłem do tego z dystansem, dla mnie to po prostu banda złodzieji. Nie wiem czy się nie zagalopowałem w swego rodzaju off top. Ad rem, może powtórzę pytanie, które zadałem obok: czy na terenie Polski są obecnie jeszcze jakie legalne synth kanna?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.