Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja po ciągach na tym gównie dostawałem:
- derealizacji, która bez zastosowania farmakologii potrafiła trwac do trzech miesięcy,
- pogorszenia funkcji kognitywnych, które beż użycia substancji nootropowych są prawdopodobnie nieodwracalne lub odwracalne po latach trzezwosci,
- przywidzenia, przyslyszenia, napady paniki, bliżej nieokreślonego leku do miesiąca,
- brak apetytu, nudności, wymioty około tydzień,
- nasilenia współistniejących zaburzeń psychicznych, depresja x 1000 u mnie, fobia społeczna równała się strachowi wyjścia do kibla w pracy, żeby tylko nie spotkać nikogo na korytarzu
Zapraszam do palenia syntetyków, jeśli chcecie sobie zafundować największe piekło w życiu.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
W szpitalu psychiatrycznym stwierdzono u mnie psychozę, karmili mnie szprycami, potem pigółami. Pamiętam, że jak chodziłem po korytarzach to szurałem po podłodze stopami, zresztą nie ja jeden.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Tam gdzie ja zostałem wysłany na, powiedzmy, leczenie to królowali alkusy. Niektórzy się przechwalali heroiną czy mefem, ale podchodziłem do tego z dystansem, dla mnie to po prostu banda złodzieji. Nie wiem czy się nie zagalopowałem w swego rodzaju off top. Ad rem, może powtórzę pytanie, które zadałem obok: czy na terenie Polski są obecnie jeszcze jakie legalne synth kanna?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.