Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
alko powoduje u mnie potworne reakcje na zejściu G. Całe ciało zaczyna wibrowac, drgac, ale bardziej, niż normalnie. Ja myśle, ze po tylu latach brania G mam już totalnie rozpierdzielone receptory. Po napisaniu tego posta, próbowałem sie uśpić konska dawka Gh jak dla mnie, zadziałało dopiero 8 ml GH i 2 ml GB ale i tak na 3 h tylko teraz czuje sie parszywie, nie wiem, jak ja te nocke przeżyje.
Widzę jednak światełko w tunelu. Ktoś wspomniał o 2M2B. Wyglada na to, ze może pomoc. Mam nadzieje, ze dotrze do mnie do soboty. Myśle o dziennym waleniu pregabalinu i na noc 2m2b. Co myślicie?
Jednak jak mi się uda to za jakiś miesiąc będę odstawiał gbla (ahha nie mam jeszcze gbla, a już planuje odstawnienie hehe) przy pomocy klona z chlorprothinexem, a jak się uchowa to dodatkowo z alprą.
Wiem jedno - po ciągu ok tygodnia jest łatwiej się uśpić, niż jak ktoś walił np. 2 miesiące, co uważam za totalną głupotę. Jak ciągnąc to do maksymalnie 2 tygodni, potem min 3-4 dni przerwy, najlepiej tydzień lub 2 i można znów jechać (a w czasie przerwy wspomagać się np. klonami tak, żeby nie było nudno ;p).
Dodatkowo z autopsji wiem, że czasami jeden lek nasenny moze być za słaby (np.klon), który w dawkach rozsądnych jest praktycznie nieskuteczny tzn nie uśpi nas tzn uśpi ale trzeba zjeść kosmiczne dawki. Z pomocą przyjdzie alkohol, który bardzo mocno wzmaga nasenne działanie benzodiazepin.
Wg. mnie najlepsza opcja zarówno na sen jak i zmniejszanie objawów odstawiennych: klon +alrazolam +opcjonalnie zopiklon. Wiadomo, że lepszym rozwiązaniem jest wrzucenie jakies innej substancji nasennej do klona niż picie. Ale alko jest bardzo łatwo dostępny i na prawdę nie trzeba dużo pić max 200ml do tych 3-4-5 klonów (nie wiem jak to jest u mnie z tolerką teraz, bo dawno klonów nie jadłem)
Po dzisiejszym robię przerwę
a) nitrazepam
b) Mocne palenie w dużych dawkach
c) alkohol etylowy - najczęściej w postaci kilku browarów (dodatkowe działanie chmielu)
Ewentualnie połączenie B i C lub A i C - ale tu ostrożnie!
Wg. mnie solo nasennie mógłby dać radę w nieprzesadnych dawkach: midazolam, zopiklon lub mianseryna (z tych co próbowałem), reszta benzo (tych mocniejszych) trzeba brać w ogromnych dawkach ew. łączyć z czymś innym nasennym, albo pić alko.
A noc wczesniej nitrazepam 20 g (czy tam mg, nie pamietam, 4 tabletki w kazdym razie, 3/4 lorazepamu, 6 ml GHB i 3 ml GBL, cyder i jeden zolpikon czy jak mu tam i to byl koszmar, budzilem sie co 20 minut). Wiem, to bylo idiotyczne.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.