Aktualnie na zab. depresyjne nawracające, ale te diagnozy się zmieniały. U mnie lit był włączony jako tzw. lek ratujący życie, bo byłam w bardzo złym stanie. Ja go lubię, bo on mnie szybko wyciąga z dołków, ale teraz już mój magik nawet powiedział veto, bo rozwalimy jeszcze bardziej tarczycę.
Ja próbowałem już różnych bezpieczniejszych leków, więc teraz już chwytam się brzytwy. Przykro mi, że Tobie zafundował problemy z tarczycą, ale jednak się go bierze i go dają na beznadziejne przypadki, więc może podziałać, skoro jesteś tego przykładem. Zresztą nie wiem czy kobiety nie są bardziej narażone na problemy z tarczycą...
Ja też jestem w bardzo złym stanie i szukam leku ratującego życie...
Ale Ty dostałaś normalnie tabletki i brałaś w domu?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.