Aktualnie na zab. depresyjne nawracające, ale te diagnozy się zmieniały. U mnie lit był włączony jako tzw. lek ratujący życie, bo byłam w bardzo złym stanie. Ja go lubię, bo on mnie szybko wyciąga z dołków, ale teraz już mój magik nawet powiedział veto, bo rozwalimy jeszcze bardziej tarczycę.
Ja próbowałem już różnych bezpieczniejszych leków, więc teraz już chwytam się brzytwy. Przykro mi, że Tobie zafundował problemy z tarczycą, ale jednak się go bierze i go dają na beznadziejne przypadki, więc może podziałać, skoro jesteś tego przykładem. Zresztą nie wiem czy kobiety nie są bardziej narażone na problemy z tarczycą...
Ja też jestem w bardzo złym stanie i szukam leku ratującego życie...
Ale Ty dostałaś normalnie tabletki i brałaś w domu?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.