Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ale to moze ja jakis dziwny jestem, znajomi normalnie sypiaja po tym
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
08 października 2019kielon pisze: może tak jest, nie wiem ile koki jest koce ale wygląda spoko. ja to się dziwie jak tu niektózy piszą o rysach po 100-150mg, ja to po setce jestem nieźle napruty, takie optimum to z 50mg może 60? a 150 naraz to nie wiem co to jest że ludzie tyle walą, czy prawdziwego oryginału sie wali takie krechy? może u mnie jakaś domieszka jak 50 klepie dobrze
Kupiony "na miescie" to zdarza sie bydawki 150 też słabo robiły. Pazerność dilera w dodatku gdy jeszcze sam wciąga powoduje, że kase chce sie mieć... wiesz, głodny i spragniony ćpun nie mając innego kontaktu wróci. Przykre realia polskiego myślenia, oczywista zagranicą też można trafic rozmieszany towar, lecz o wiele częsciej jest on mocniejszy niż sprzedawany na naszej ulicy.
Prawidłowy towar spokojnie w dawce 50 robi już jak trzeba tylko kup na ulicy tak czysty towar.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.