Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ale to moze ja jakis dziwny jestem, znajomi normalnie sypiaja po tym
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
08 października 2019kielon pisze: może tak jest, nie wiem ile koki jest koce ale wygląda spoko. ja to się dziwie jak tu niektózy piszą o rysach po 100-150mg, ja to po setce jestem nieźle napruty, takie optimum to z 50mg może 60? a 150 naraz to nie wiem co to jest że ludzie tyle walą, czy prawdziwego oryginału sie wali takie krechy? może u mnie jakaś domieszka jak 50 klepie dobrze
Kupiony "na miescie" to zdarza sie bydawki 150 też słabo robiły. Pazerność dilera w dodatku gdy jeszcze sam wciąga powoduje, że kase chce sie mieć... wiesz, głodny i spragniony ćpun nie mając innego kontaktu wróci. Przykre realia polskiego myślenia, oczywista zagranicą też można trafic rozmieszany towar, lecz o wiele częsciej jest on mocniejszy niż sprzedawany na naszej ulicy.
Prawidłowy towar spokojnie w dawce 50 robi już jak trzeba tylko kup na ulicy tak czysty towar.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.