Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ale to moze ja jakis dziwny jestem, znajomi normalnie sypiaja po tym
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
08 października 2019kielon pisze: może tak jest, nie wiem ile koki jest koce ale wygląda spoko. ja to się dziwie jak tu niektózy piszą o rysach po 100-150mg, ja to po setce jestem nieźle napruty, takie optimum to z 50mg może 60? a 150 naraz to nie wiem co to jest że ludzie tyle walą, czy prawdziwego oryginału sie wali takie krechy? może u mnie jakaś domieszka jak 50 klepie dobrze
Kupiony "na miescie" to zdarza sie bydawki 150 też słabo robiły. Pazerność dilera w dodatku gdy jeszcze sam wciąga powoduje, że kase chce sie mieć... wiesz, głodny i spragniony ćpun nie mając innego kontaktu wróci. Przykre realia polskiego myślenia, oczywista zagranicą też można trafic rozmieszany towar, lecz o wiele częsciej jest on mocniejszy niż sprzedawany na naszej ulicy.
Prawidłowy towar spokojnie w dawce 50 robi już jak trzeba tylko kup na ulicy tak czysty towar.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.