Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
WrakCzlowieka pisze:Jak trudno podzielić? Nic prostszego. Rozpuszczasz całą tabletę w np. 20ml, mieszasz dokładnie aż będzie jednolity płyn (bez farfocli) i zaciągasz przez filter ile ci potrzebne. Tak się dozuje różne mega silne środki jak fent i pochodne. morfina sama w sobie się w nic nie rozpuści/nie zmieni jak np. heroina tak zostawiona. Jeżeli było przygotowane sterylnie to pirogen sam z siebie też nie powinien się tam wylęgnąć. Ja bym brał to 50 mg, nie wiem ile brałaś przed przerwą ale to nie jest bardzo niebezpieczna dawka nawet dla osoby bez tolerancji. Ewentualnie możesz sobie pociąć trochę i mniejszy kawałek tak rozpuścić jak nie chcesz całej 200 zostawiać tak.
@kanda Tym razem wrzesień to już musi być pewniak, bo sie ustawiamy, a raz mi nie pasuje raz Ci :/
Gdańsk konkretnie.
Tyle, że moim zdaniem widać ją GORZEJ, bo napisali ją inną czcionką na BIAŁO na POMARAŃCZOWYM pasku na BIAŁYM tle. Nie, nie jest to żadna wyjebka, to z apteki i to tak samo jak z klonami; jedne dostałam stare, jedne dostałam już nowe (w białym blistrze); może ktoś o tym już pisał, ja wrzucę zdjęcie jak się ogarnę (bo trochę tych ampułek muszę pootwierać i naciągnąć), ale te akurat mają datę na 2023 rok, a obok mam jeszcze "normalne", stare na 2022.
Swoją drogą, kolory dawek mnie rozpierdalają, tak jak np. najsłabszy Zomiren jest czerwony, a najmocniejszy Alprox niebieski... Achhhh, jednolity system. :) No i w aptekach już nawet Alproxu brak powoli niestety (jedynek), ale to nie ten temat.
Później załączę zdjęcie, idę po pompkę (zawsze podśmiechuję z napisu Rp only na aktualnie przeze mnie używanych, no ale cóż, niektóre kraje mają śmieszne przepisy - a obok punkty darmowego rozdawnictwa, natomiast ja dalej mam dupę w Polsce).
@Umbrellonda dzielenie wolumetryczne - ze słownika PWN, objętościowe - mówi to Pani coś, Pani Umbrellonda?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Te "nowe" są mocniejsze, tzn. mocniejsze nieco szkło, ale pod kropką jest zrobione fabrycznie (na wszystkich) nacięcie dla ułatwienia odpowiednego otworzenia ampułki. I o ile w starych zdarzało się, że w ampie było znacznie więcej (zawsze jest minimalnie więcej, piguły tego nie wylizują igłą jak my), to tutaj jest niestety tylko minimum, na pięć ampułek jakieś niecałe 2 kreski na pompce więcej (nie 2 centy, 0,2ml, w starszych zdarzało się 0,5ml po otworzeniu jednej szuflady); generalnie jak to wygląda, widać na poniższych zdjęciach.
Zwykłe 20tki WZF z mniej wklęsłym dnem i nieco innym rozmiarem, w blistrach: Close-up na stare: Nowe, pomarańczowe - zwracam uwagę na miejsce z dawką: I nacięcie, o którym piszę:
odtrącam rok za rokiem.
25 sierpnia 2019PeaceYo pisze: @kanda Tym razem wrzesień to już musi być pewniak, bo sie ustawiamy, a raz mi nie pasuje raz Ci :/![]()
@Jamedris powiedz, że to nie są foty robione przez Ciebie. Kurwa, ile tego jest
Wydaje się dużo, ale jak chcesz zrobić sobie działkę w granicach 460, to zobacz ile już ubywa. A powiedzmy, że taka podtrzymująca to 2x200/24h - i podzielić na 20... załamanie.
PS położone są na szarym kocyku, który jest b. charakterystyczny i być może parę osób IRL kojarzy.
odtrącam rok za rokiem.
A przy rozpuszczaniu rozprowadzi się równomiernie jak będzie się dobrze mieszać przed nabraniem, a wcześniej to w ogóle trzeba to zostawić na długo i co jakiś czas mieszać solidnie. Ja takich problemów z nierównością działek nie miałem nigdy.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
odtrącam rok za rokiem.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.