Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
eso, o jak śmiechłam jak zobaczyłam Twoją mordkę w tym temacie. %-D

Klonazolam to nasz wróg, o straty moralne nie posądzam, bo byłam bardziej zdegenerowana jak potem wyskoczyłam z propozycją doprawienia się ifaukami opio ;)
Ale po 5mg doustnie z r-r spirytusowego - o ile pamiętam, ale co do dawki jestem pewna, nie 0.5mg - nawet osoba z tak przerytym od klonazepamu TZF GABA chodziła zygzakiem, generalnie sam zolam wspominam miło, natomiast schodzenie z niego przepłaciłam grand-mal, zwykłe klony mi tego kuku nie zrobiły, jak podejrzewam.

Co do tematu, to "szczere nocne rozmowy" z osobami, z którymi absolutnie pewnych tematów poruszać nie chciałam, jako osoba dość zamknięta w sobie; potem już nauczyłam się, żeby przy cięższych benzoparty rozbrajajać telefon albo dawać go komuś pod opiekę.
Robię się na nim sentymentalna. :*) Plus chwilowe traktowanie swojego domu jak hotel, jestem typem domatorki, ale na klonazolamie wstępowało we mnie jakieś zwierzę i nawet stimsów mi się czasami chciało.

A jeśli chodzi o klony TZF które biorę do tej pory w kulturalnych (2-4mg/dzień) dawkach, to... Tutaj przypałogenności nie zauważyłam, wiem już jak trzymać im lejce, natomiast przypał zdecydowanie występuje gdy raz na ruski rok zdarzy mi się wyskok z np. opierdoleniem połowy listka i podlaniem ciemnymi piwami albo i mocniejszym alko; nie chodzi o to, co robię pod wpływem, ale o stricte wyliczone ilości tabsów. :wall: I późniejszą mordęgę. Lepkich łapek nigdy nie miałam, ale większość kloniarzy to kleptomani.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 419 / 45 / 0
sklonione lepkie łapki są super. zwłaszcza gdy wałęsając się po mieście przypadkiem trafi się jakiś odpust pod kościołem czy festiwal na rynku.
  • 924 / 138 / 0
Powiedziałam familii co myślę i o kim i co mi się należy, wyszło mi na + więc nie żałuję...:)
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1345 / 147 / 8
kradniesz mamie 2 paki diazepamu a później słuchasz gadki.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 11 / 1 / 0
wydarzenie sprzed kilku dni
postanowiłem udać się po zioło, musiałem na drugi koniec miasta
na rozchodniaka przy baardzo nikłej tolerce pod język 4mg Xanaxu
(tak, 4mg plus piwo wcześniej)
pamiętam ustawkę, i jak wracałem z dwójakiem tramwajem,
podziwiając go :-)

więcej nie pamiętam
poza tym, że odzyskałem świadomość cały poturbowany
poobijane żebra, siniaki w chuj wielkie jak czarne kutasy
np. jeden siniak na CAAAAAAŁY piszczel

żebra bolące w chuj palce od dłoni też poobijane

albo mnie samochód potrącił, lol, albo w pizdę dostałem.
ale prawdopodobnie co chwila się przewracałem i dlatego

pakiet zgubiony, portfel, prawko, dowodzik tak samo.

brawo ja
Uwaga! Użytkownik milymilosz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
Zjadłem na zjedzie po alfie- PVP 15mg Lorafenu i wypiłem nie całe piwo. Na urwanym filmie przejebałem całe swoje oszczędności odłożone na lokacie- około 3 tysięcy. Wszystko w te jebane automaty.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Ja na szczęście przypału żadnego JESZCZE nie miałem, za to mam znajomego, który po klonazepamie postanowił wyskoczyć z okna z pierwszego piętra %-D Tak po prostu. Nic mu się nie stało, jedynie musiał się w psychiatryku tłumaczyć, że nie chciał się zabić i spędził tam parę dni xD

jeszcze warto dodać, że po tym wywalił wszystkie klony jakie miał i chyba do dzisiaj ich nie tyka
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 924 / 138 / 0
Miał zwiotczałe mięśnie jak pijany/niemowlę to pewnie wyszedł cało.

Jak mi się film zerwie na benzo (generalnie taki benzoklimat) to nie robię głupich rzeczy (zazwyczaj!!!), a jedynie denerwujące np. pytając ludzi co 10sekund jak mają na imię, kocham ich, biegam wszędzie, aż każdy się zaczyna troszczyć o mój los. Urocze. Potem sobie zasypiam.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 7 / / 0
Grając w piłkę na rozluznionych mięśniach nabawiłem się poważnej kontuzji : )
Uwaga! Użytkownik misiaczeg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
Skończyłem kiedyś na zapleczu sklepu, bo drapnięto mnie jak chciałem zachachmęcić jakiegoś batona czy tam czekoladę. Nie wiem jak, nie wiem po co, bo miałem w portfelu jakieś 120 zł. Obeszło się bez wezwania policji, zapłaciłem, przeprosiłem. Śmiali się chyba ze mnie, że chciałem to zrobić na takim luzie. Clonazepam to zdradziecka bestia, a jak podlewa się to browarami to w szczególności.
Raz zostawiłem w pociągu plecak z aparatem cyfrowym bo nie wiedzieć czemu, postanowiliśmy opuścić naszą Gdynię i odwiedzić Szczecin. Ba kupiliśmy nawet bilety. Szkoda, że nikt nie był na tyle rozgarnięty, żeby mnie upomnieć, że czegoś mi brakuje. Że zdrowego rozsądku to wiem, ale plecak też by się przydał. Może dzięki aparatowi udałoby się uchwycić jakiś dowód, bo koniec końców nie pamiętam, czy w ogóle odwiedziliśmy ten przeklęty Szczecin.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.