Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 654 / 0
12 lipca 2024WujekMorda pisze:
Jeśli się nie mylę to flualprazolam.

Dlatego napisalem "Jeśli się nie mylę" ;) Przepraszam za błąd ;)
  • 134 / 3 / 0
W sumie profil działania i "moc" to sprawa drugorzędna, oby uspokajało. Głównie zależy mi aby szybko wchodziło i nie za długo trzymało.
Fluoalpra szybko wchodzi, ale w moim przypadku mózg nie działa z 15 godzin hehe
A jak np Deschloroetizolam?
  • 2394 / 654 / 0
Moi drodzy czy taka podkładka z Online wizyty u Psychiatry który mi swego czasu przeprowadzał redukcję klona mogła by być podkładką zeby znowu benzo uzyskac ??? na jakiś receptomatach i stronkach podobnych ??
marcin.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1974 / 524 / 0
12 lipca 2024serotoninowy pisze:
Flubromazepam to są subtelne benzo.
Flubromazepam jest zajebisty i wcale nie taki subtelny, Klonazolam to nie jest ale ja po nim robiłem się taki aktywny, że aż miło. :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5801 / 1192 / 43
To nie są leki.
To zwykłe, silne narkotyki.

Nie każdy lek jest narkotykiem.
Nie każdy narkotyk jest lekiem, (prawie).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4927 / 859 / 0
@blokowiska666 no napisałem to na podstawie opisu i info jakie posiadałem bo sam nie miałem okazji flubromazepamu szamac :)
  • 1974 / 524 / 0
jak będziesz mieć okazję, próbuj, dla mnie i procenta best benzo ever, zakładając, że nie chodzi o jak najsilniejsze tylko najprzyjemniejsze/najbardziej funkcjonalne, taki np. był etizolam ale lajtowszy i krótko działający.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 248 / 84 / 0
Tak jak kolega wyżej napisał, alpra działa bardzo dobrze na lęki. U mnie też się sprawdza, żaden inny lek mi tak nie pomaga jeśli chodzi o stany lękowe.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 11 / 0
@nieoszukujsiee @Kratos1
No ok a jak zdobyć benzo? Psychiatrzy pchają mi snri/ssri jak mówię o takich lękach, nic o benzo nie mówią.
  • 164 / 14 / 0
@SAIGRY no na pierwszej wizycie raczej nie wypiszą, wyucz sie wskazan do stosowania benzo z ulotki dostepnej w necie i nie wykazuj zadnych przeciwskazan, powiedz ze potrzebujesz czegos mocniejszego, masz stany lękowe, boisz sie ludzi ze nawet do sklepu nie pojdziesz itp, popros o afobam albo alprox bo np “kolega co ma tak samo bierze to i czuje sie dobrze”, nie uzywaj u psychiatry słów xanax czy alprazolam i powinien na trzeciej czy późniejszej wizycie normalnie wypisac, dawki tez szybko zwiekszaja jak mowisz ze potrzebujesz stosowac to doraznie zeby zyc normalnie a male nie dzialaja. Ciezko tylko pozniej z tego zejsc a duze dawki ryją banie na dlugo po odstawieniu takze jak nie jadles jeszcze benzo to zastanów się dwa razy czy serio tego chcesz. No i nie wygladaj na wizycie jak dresiarz czy alternatywka, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.