Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
Lubie testowac nowe dragi :) :)
A kodeina tez dziala aktywizujaco?
chlorekturbokofeiny pisze: Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.
A u mnie dopiero jak się pojawiła tolerka to małe dawki ~200-250 mg działały sedatywnie, w ogóle nie było tej pierwszej fazy pobudzenia. Ma ktoś na to jakieś wytłumaczenie?
The dream is gone
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
domino_jachas pisze:tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/Pider pisze:Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
Firefly999 pisze:Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.