Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
Lubie testowac nowe dragi :) :)
A kodeina tez dziala aktywizujaco?
chlorekturbokofeiny pisze: Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.
A u mnie dopiero jak się pojawiła tolerka to małe dawki ~200-250 mg działały sedatywnie, w ogóle nie było tej pierwszej fazy pobudzenia. Ma ktoś na to jakieś wytłumaczenie?
The dream is gone
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
domino_jachas pisze:tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/Pider pisze:Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
Firefly999 pisze:Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.