Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 82 / 6 / 0
Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy jeśli 800mg trampka zaczęło robić już słabo to zażywanie większych ilość ma sens ? Tzn. poczuje ponownie ten przyjemny stan czy już nie ma sensu na razie się nim bawić ?
  • 1016 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: ChrisMoltisanti »
Rób przerwę lepiej, ryzyko padaki rośnie a efekty nie są tego warte.
The child is grown
The dream is gone
  • 86 / 2 / 0
Czy tramal ma jakies dzialanie prospoleczne, tak zeby wziac sobie 200 mg, pojsc na impreze i sie dobrze bawic :)?
  • 2538 / 215 / 0
Na mnie ma, na ogół mam problem żeby ruszyć dupę, wyjśc gdzieś itp. Po tramadolu nogi same niosły do kumpli, lub jakiegoś działania. Zresztą mnie wgl opio motywują :) Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.
  • 86 / 2 / 0
Zaczne od nizszej dawki 100 mg, zobacze jak dziala.
Lubie testowac nowe dragi :) :)
A kodeina tez dziala aktywizujaco?
  • 1016 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: ChrisMoltisanti »
Też ale trochę w innym kierunku, po tramku jest zwykle taki przymus gadania jak po stimach, po kodzie po prostu miło się spędza czas z ludźmi.

chlorekturbokofeiny pisze:
Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.

A u mnie dopiero jak się pojawiła tolerka to małe dawki ~200-250 mg działały sedatywnie, w ogóle nie było tej pierwszej fazy pobudzenia. Ma ktoś na to jakieś wytłumaczenie?
The child is grown
The dream is gone
  • 86 / 2 / 0
Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)

I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
  • 103 / / 0
domino_jachas pisze:
Pider pisze:
Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/
Stały schemat,dojście so takiego atanu zajmuje każdemu,inną ilość czasu,ale zawsze tak się kończy
"Do bramy bo pada deszcz, zaćpiesz przejdzie dreszcz i znów przed życiem pęknie strach, Twój strach, który Cię zmusza, aby ćpać"
  • 98 / 3 / 0
Firefly999 pisze:
Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)

I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
Raz na dwa tygodnie. Ale po kilku razach i tak będzie dla ciebie za słabo
Jestem trzeżwy
  • 86 / 2 / 0
Kurcze po 200 mg, po 3h zrobilem sie strasznnie senny, oczy same mi sie zamykaja. Co to moze oznaczac? Marze o cieplym lozeczku. Powinienem obnizyc dawke do 100 albo 150. Poczuje wtedy cos?
Zablokowany
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.