Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
Lubie testowac nowe dragi :) :)
A kodeina tez dziala aktywizujaco?
chlorekturbokofeiny pisze: Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.
A u mnie dopiero jak się pojawiła tolerka to małe dawki ~200-250 mg działały sedatywnie, w ogóle nie było tej pierwszej fazy pobudzenia. Ma ktoś na to jakieś wytłumaczenie?
The dream is gone
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
domino_jachas pisze:tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/Pider pisze:Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
Firefly999 pisze:Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?