Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
Lubie testowac nowe dragi :) :)
A kodeina tez dziala aktywizujaco?
chlorekturbokofeiny pisze: Jak tolerancji nie masz to również może być tak że Cię ten trampek uśpi, lub nie bedzie Ci sie chciało wstawać z wygodnego wyrka.
A u mnie dopiero jak się pojawiła tolerka to małe dawki ~200-250 mg działały sedatywnie, w ogóle nie było tej pierwszej fazy pobudzenia. Ma ktoś na to jakieś wytłumaczenie?
The dream is gone
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
domino_jachas pisze:tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/Pider pisze:Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
Firefly999 pisze:Podoba mi się ten tramal, wziąłem 200 mg i jest spoko :), nie czuje się naćpany, trochę jak benzo bym powiedział, tylko zamiast zamulać aktywizuje :)
I teraz zasadnicze pytanie jak często mogę brać 200 mg, żeby nie urosła tolerka :)?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.