Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
TAK Właściwie to ja z pytaniem: brałem Tramadol kilka razy, zawsze w dawkach 250-300 mg i było si natomiast ostatnio jak zarzuciłem 300 to nic nie poczułem, skończyło się na gramie przyjętym w 3h do tego w miarę delikatne działanie. sedacja bez euforii. przerwa między 'sesjami' z T wynosiła jakieś 2 miesiące. WTF? Dodam że żadnych innych opio nie stosowałem pomiędzy.
btw, about legalna recka - LOL
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
PS
Jednak znalazłem, ale czy dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
Tilan pisze:Ja zacząłem od 600 mg i mocno i elegancko mnie rozwaliło, codziennie teraz po 600 mg leci i elegancko jest za każdym razem tylko z tą różnicą ze coraz krócej działa, i za każdym razem senny jestem tak milutko mi się to podoba :-D
Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
dacmubanana pisze:dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
i.v tylko poltram kaps
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Czy ma to wpływ na siłę działania trampka?
kodeina przy fluoksetynie 20mg u mnie w ogóle nie zadziałała, niestety :(
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?