Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
TAK Właściwie to ja z pytaniem: brałem Tramadol kilka razy, zawsze w dawkach 250-300 mg i było si natomiast ostatnio jak zarzuciłem 300 to nic nie poczułem, skończyło się na gramie przyjętym w 3h do tego w miarę delikatne działanie. sedacja bez euforii. przerwa między 'sesjami' z T wynosiła jakieś 2 miesiące. WTF? Dodam że żadnych innych opio nie stosowałem pomiędzy.
btw, about legalna recka - LOL
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
PS
Jednak znalazłem, ale czy dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
Tilan pisze:Ja zacząłem od 600 mg i mocno i elegancko mnie rozwaliło, codziennie teraz po 600 mg leci i elegancko jest za każdym razem tylko z tą różnicą ze coraz krócej działa, i za każdym razem senny jestem tak milutko mi się to podoba :-D
Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
dacmubanana pisze:dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
i.v tylko poltram kaps
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Czy ma to wpływ na siłę działania trampka?
kodeina przy fluoksetynie 20mg u mnie w ogóle nie zadziałała, niestety :(
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.