Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 992 / 98 / 0
*lidokainy
  • 1111 / 17 / 0
Tak, to całkiem inny sposób działania przeciwbólowego. Zęby leczę zawsze w pełnym znieczuleniu, zażywanie opio nie ma żadnego wpływu.
  • 271 / 8 / 0
Czy alprazolam moze sie nadawac do niwelowania ryzyka wystapienia drgawek/padaczki, przy przypinaniu dawek tramadolu wiekszych niz 500mg ?
  • 1611 / 34 / 0
Tak, ale nie w takim stopniu jak klony czy rolki. Zjedz trochę więcej.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 271 / 8 / 0
A jaka dawka klona by wystarczala? Nie lubie za duzo klonow jesc, bo strasznie amnezyjnie na mnie dzialaja, a na dodatek zachowuje sie po nich "dziwnie" %-D

Tej alpry 2mg by wystarczalo? Tylko, kurde, obecnie same SR (o przedluzonym uwalnianiu) posiadam, wiec to komplikuje sprawe dawkowania. Ktos sie moze na nich zna?
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2010 przez bogor, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 81 / / 0
Powyżej 600mg z 2-3 klony aby nie było padaczki.
  • 271 / 8 / 0
Slodziakowa, 2-3 klona, tzn 2-3 tabletki "dwojek", czy 2-3mg?
  • 146 / 3 / 0
Odradzam brania więcej niż 4mg jak nie masz tolerki, ja po większych ilościach zaczynam sie ślinić i odpierdalać różne dziwne rzeczy, imo dwójka będzie optymalna jednak.
  • 327 / 6 / 0
pytanko z innej beczki: czy butelki 96ml oryginalnego tramalu są sprzedawane pełne czy nie?
nigdy nie miałem tramca w syropie ale mam przeczucie że mnie sprzedawca robi fchuj bo dzisiaj
otrzymałem buteleczkę ponoć prosto z apteki która wygląda tak:
[ external image ]
ale może się mylę i to jest właśnie 96 ml ?
proszę o info bo nie chciałbym opierdzielić niewinnej osoby
  • 1611 / 34 / 0
Obrazek nie działa. Nowe buteleczki nie są pełne - jest trochę przestrzeni od góry. Najlepiej sprawdzić: jak pompujesz to pierwsze strzały nic nie leci, bo pompka musi zassać (nawet w ulotce o tym piszą).
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.