chyba najlepiej wiem ile dla mnie jest dobrze? :p a z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
Zedpan pisze:(...) z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
A teraz jest moda na "gimbusy" - chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, 16 to już liceum, ale pierwsza klasa, jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że ziomy są już ok, nie? ;]
@topic:
Sposobów jest wiele. Np. zbyt długie przerwy między machami - powyżej 10godzin robi się naprawdę nieznośnie.
Breslau jest niemieckie!
Kvjon pisze:Ty masz chyba uczulenie na tych mudźynów. A tak przy okazji Ty jesteś ten laska z Chłopaki nie płaczą? O widzisz w tym filmie tez jarali, podobał Ci się? A easy rider, albo grandmasboy? (...)
"Chłopaki..." to film mojego życia, ziombel ;-)
A uczulenie mam z pewnością za sprawą znajomych.
@topic: Niech Wam matka wpadnie godzinę wcześniej z pracy, to zobaczycie, co to jest "zepsucie fazki" ;>
- No co jest?
- Ty pamiętasz o tej siódemce*, bo jestem teraz w dołku finansowym?
- eee...
*chodzi o 7PLN, pożyczone, zapomniane, a telefon dostałem wczoraj zaraz po spaleniu :-/ I tak się wczułem, że było huj, po spaleniu.
brutal pisze:boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.