Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1718 / 9 / 0
Porobi serotoninowo - i tak to glownie czuc przy Tramalu, opiatowy stan czuje tylko na "zejsciu"
  • 2518 / 27 / 0
BelialGlow pisze:
Menda ewidentnie musi nawiązywać ciągle do wyciszonego tematu i jeszcze, że na P... taki, Ci widzisz, kozak :cool: , się nie pierdoli w tańcu.
Tylko spierdala 500m od apteki, jak ja kupuję, bo jak ostatnio stwierdził, gdyby z niej wybiegła za mną jakaś straż miejska i złapała jeszcze jego to on w plecaku ma tyyyyyle dowodów... no bo jak wiadomo w każdej aptece jest miejsko-strażnicza grupa szybkiego reagowania, która gdy tylko są wątpliwości co do bibuły dokonuje obezwładnienia, paralizacji, a w skrajnych przypadkach (gdy delikwent chce kupić alprę) strzela bez ostrzeżenia między oczy, a gdyby jednak udało się uciec, od razu rozpoznają wspólnika i go chwytają nim zdąży spostrzec się, że koledze nie poszła transakcja... są już tak przeszkoleni, że po bibule rozpoznają model drukarki i rodzaj oprogramowania użytego do tego niecnego procederu.
Ostrożności nigdy nie za wiele, nawet jeśli uprawiając ten zbrodniczy proceder nie działasz w pojedynkę. Lepiej chyba stać w bezpiecznej odległości od apteki, mając plecak wypchany "dowodami rzeczowymi" niż luzacko stanąć pod apteką i obserwować rozwój wypadków. Od początku była taka umowa, Ja produkuję, ty realizujesz. Jak się coś nie podoba to wypad, szukać innego wspólnika %-D Ale masz rację, skończmy temat, nim jakiś nadgorliwy moderator to wytnie. Niech lepiej przepadnie w gąszczu postów.

O właśnie wchodzi niecałe 300mg podane drogą per dupa. Działanie na poziomie 400-500mg przyjętego w standardowy sposób, czyli rozgniecione tabletki zalać wodą i wypić. Zaraz odezwą się prawdziwi Polacy pokroju Piotrunia i powiedzą, że ta droga administracji jest zła, pedalska, przeciw naturze i stworzona przez samego szatana, ale skoro jest taka wydajna, to dlaczego by mieć jakiekolwiek opory?
  • 425 / 21 / 0
Nigdy nie próbowałem, ale czopki mają 100mg, co wskazywałoby na podobną biodostępność z obu stron.
  • 21 / / 0
mam przy sobie Doreta (to samo co zaldiar) jestem 100% amatorem i to bedzie moj pierwszy raz, wlasnie sie zastanawiam nad proba "tramalowa" 1 tabletka bo z dexem odrazu z grubej rury (450mg) i skonczylo sie drgawkami i noodem na 6h, A i mozna z dorety zrobic ekstrackcje jak z antka? bo tam jest ten jebany paracetamol a mam z nim zle wspomnienia (7g) wrzucilem naraz to mnie pozniej wszystko totalnie napierdalalo..
  • 1179 / 9 / 0
wikudlak pisze:
@sartr ja się nie zgadzam. 200-300mg jest optymalne. Wielu ludzi którym pokazałem tramal klepało od pierwszej fazy. Nie zapominajmy też, że tramal to nie tylko opioidowa, ale też serotoninowa faza. Zresztą vikodinka pisała, że fajnie się czuła także podziałało ok.
Mnie klepło za pierwszym razem 50mg ^_^ (ale receptory już wyrobione miałem).
Natomiast moich dwóch kumpli 100mg na pierwszy trip porobiło, a trzeciemu musiałem 200 dać...

To jak to w końcu z tym dawkowaniem? Mowa tu TYLKO o kroplach, czy co? Bo skoro 100mg to maksymalna jednorazowa dawka, to czemu istnieje Poltram Retard 200mg?
  • 1800 / 19 / 0
W sobote fazowałem troche na Trampku i było OK -wziąłem ok 700 mg bez bzdiazepin, w niedziele też mniej więcej tyle samo poszło za to dzisiaj czuje totalne obrzydzenie do tramadolu. Na samą myśl o tym smaku miętowym zbiera mi się na żyganie. Coś mi już Tramal nie pasi, ciekawe dlaczego. Może będe musiał się z nim rozstać ;]
  • 117 / / 0
Kręcenie tramca jest trywialną sprawą. Wprawdzie wczoraj jak poszedłem do apteki bajerować to babka tylko łypnęła okiem spodełba i jak usłyszała o jaki lek chodzi to nie było gadki. Stwierdziłem, że nie ma sensu łazić i żebrać, dzisiaj podbiłem więc do przychodni do której jestem zapisany od niedawna, zabrałem kartę z recepcji i wbiłem się przed kogoś (za pozwoleniem oczywiście), pokazałem doktorowi pudełko, zapytał co mnie boli i chuj. Jestem ukontentowany. 20zł za 4,5 gieta tramadolu w retardach. Żyć, nie umierać :)

Dajcie se siana z reckami z drukarki, od kilku lat imo przypał rośnie, a tramal jest numero uno jeśli chodzi o wyłudzenia z NFZ. Jak masz pecha to wybiegniesz z apteki wprost na patrol policji, a zresztą to uwłaczające kurwa tak stać w aptece obsranym i patrzeć na ruchy farmaceutki ;).

ps. E kurwa, kto mi wypierdolił poprzedniego posta do chuja pana?
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 55 / 0
To znajdź mi puste opakowanie, bo to jest klucz do sukcesu...
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 484 / / 0
@wikudlak

a co mu odpowiedziałeś, jak zapytał co tak bardzo Cię boli ? :-D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 117 / / 0
Powiedziałem, że leczę się u specjalisty i mam wizytę dopiero za dwa tygodnie. I że cierpię na chroniczny ból pleców o nieznanym podłożu. :-)

@grzechotnik
Bez opakowania też można skręcić. Ja dostawałem nawet na pomocy doraźnej (tramal, a także relanium, xanax). Wystarczy trochę gry aktorskiej i dobry bajer. Możesz też zmienić swoją przychodnię (można to robić chyba 2 razy w roku) i w nowej wciskać dowolne ściemy. Warto zorientować się w specjalistach ortopedach, żeby w razie czego powiedzieć gdzie się leczysz / leczyłeś, u kogo. Ból o nieznanym podłożu, praca siedząca, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa (to ostatnie raczej >30 roku życia). Ketonal powoduje ból brzucha i nudności. Dzisiaj wziąłeś już 4 apapy i niewiele pomaga, a nie chcesz sobie zniszczyć wątroby. Bierzesz tolperis albo myoastan na zwiotczenie mięśni, ale bez Tramalu ból nie ustępuje.

Trochę inwencji ;).
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.