Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 259 / 98 / 0
05 listopada 2023Ukurwiony420 pisze:
Ekstraktuje tramal czasami wale z alko I jest pięknie czy przyda się klon przy stosowaniu 150 jakoś trama bo nie chce bzno walić, czy to bezpieczna dawka do 200?
Skoro pytasz o miks 150-200 mg T z C to odpowiadam - nie warto, serio. Już podaję dlaczego :
z- T z ekstrakcji - zapewne zeby wyjebać deksketoprofen lub paracetemol . Wszystkiego co niepożądane nie oddzielisz , w połączeniu z alkocholem - bardziej obciążasz podroby.
- 200 mg to mała dawka. Skoro Ciebie zadowala nie miksuj . Wytłumisz T niepotrzebnie. Szybciej wskoczysz na wysokie dawki T. To doprowadzi do :
- konieczności wpierdalania benzo zawsze gdy bierzesz T. Benzo mocno modulują działanie T , potem zawsze , ile byś T nie zerzarł - bedziesz niedojebany. Nerwowy... albo będziesz miał doznania drgawkowe . Serio- można się zdziwić . Wchodzi rozdygotanie , ja to unikam pracy na wysokości nawet po 200 mg T.
- być może jestem miękka faja ale ja po miksie T + C następnego dnia, bez kreski, za chuj bym się nie zwlókł z wyra o 5:00 do roboty. Nie da się funkcjonować na poważnie...

-Zniechęcać Ciebie to pakowania się w polioksykomanię nie będę. Twój nick mówi wszystko... ;)
  • 8 / 1 / 0
Więc zacznę od tego że tramal z paracetamolem bądź skudeksa dziala zdecydowanie lepiej od retardów nawet całkiem lepiej od200 retart,i czy to rozpuszczone czy gryzonie,po zwykłych dorety jest znacznie lepszy bądź skudeksa. I Uwaga ja zrobiłem 2 opakowania retardw nocy rano jeszcze dwa i dostałem halucynacji starszych już myślałem o ojomiee.(lerzalemna łuzku wciskałem guziki na ścianie( nie polecam Da normalnych użytkownikow 300mg to idealnie i tego się trzymajcie Po pierwsze w dawkach od 600 robi się gorzej nie fajnie dawki gram plus nie polecam halucynacje pomieszane paranoja. Po drugie proponuje dorete która znacznie lepiej wchodzi od retardów,robi się pluszowo skudexa też lepiej działa.A gryzienie retardów nic nie daje bo i tak glut się robi w kałduje. Do tych co jedzą garściami mogą zapomnieć że jeszcze poczują dobro tej dubstancji im więcej tym gorzej odpowiednio zarzucić 300,400mg i jest bosko.wiecej to kłopoty.lepiej odpuścić 2 dni zarzucić 350i jest bossko.im więcej tym gorzej podobno kapsuły 50 są zajebiste wysypujesz na bombkę i jest klaro w nich działanie s i paracetamol z trampkiem dobrze wchodz
  • 564 / 52 / 0
20 października 2023deadmau5 pisze:
14 października 2023trotyl20 pisze:
zwrocil ktos uwage czy jest jakas roznica w dzialaniu miedzy lekiem Zaldiar, a skudexa/poltram? sklad ten sam, jedyna roznica - tabletki musujace. czas przyswojenia i predkosc dzialania?
To w dużej mierze zależy od organizmu. Niemniej jednak dam Ci prosty przykład pomiędzy tymi dwoma lekami.

Substancja czynna: tramadol w Zaldiarze jest w postaci tramadolu hydrochloride (musującego), podczas gdy w Poltramie jest w postaci tramadolu chlorowodorku. Choć obie postacie mają podobne działanie, mogą się nieznacznie różnić w skuteczności i szybkości działania — to pierwsza z tych różnic i najważniejsza, jeżeli chodzi o zakres szybkości działania. Stąd hydrochloride tramadol w Zaldierze działa zdecydowanie szybciej.
przyjacielu wlasnie mi uswiadomiles, ze powinienem dopilnowac w jakiej postaci jest w zaldiarze ktory dostalem pierwszy raz, glupie niedopatrzenie ale satysfakcjonujaca odpowiedz. moge potwierdzic twoja teze o predkosci przyswajania, u mnie tak to smiga. piona!
Predzej martwy niz slaby
  • 2942 / 1593 / 35
Jeśli coś jest musujące to powierzchnia do wchłonięcia jest mniejsza.Tabletkę masującą przyjmujemy już rozpuszczoną, nie musimy więc czekać, aż lek rozpuści się w żołądku. Czyli 30 min oszczędności czasu.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 329 / 33 / 0
Najlepsze to i tak były jakościowo Adamon Sr 200. Były to kapsułki a w nich malutkie kuleczki, zgniatalo się je przez te kapsułke i był ogień, te retardy skruszone tak dosyć przeciętnie działają. Trudno określić z pamięci ale te poltram combo z parasyfem oraz tramal 50 kapsułki z proszkiem w środku najfajniej działają, mówię tu o niskich dawkach maks 100mg.
  • 188 / 15 / 0
czeskie tramale 200 retardy roznia sie jakoscia od Polskich ? na 100 % bez refundacji w Czechach są tańsze niż u nas ? u nas prawie 70 zl.
  • 68 / 6 / 0
Oesu, 250mg Tramalu i 4x75mg pregabaliny. Lepsza praca, mniej stresu. Tylko teraz tak mi się chce spac że padam na ryj.
  • 3406 / 534 / 0
Ledwo co mogę się wysikać przez tramal (wiem że ten efekt chyba każdy ma) ale trochę mnie to martwi czy nie zrobi większej szkody w organach, np. nerki itd, jak sądzicie ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 314 / 38 / 0
Jeżeli nie stosujesz dużych dawek w kółko bo wtedy może być jakiś problem z nerkami ale raczej nie bo opio nie są nerfotoksyczne, mogą wpłynąć na serce za duże dawki i za czesto coś tam czytałem(ale nie jestem pewien sam musisz sobie poszukać). Sikaj na siedząco i naciskaj troche pęcherz jak nie idzie to potem spróbuj, przejebane z tym jest.

Mnie zastanawia czy opio mogą mieć wpływ na rozwój prostaty,powstanie? Może ktoś coś wie.
  • 29 / 1 / 0
Waże 70 kg a 6 godzin temu zjadłem trampka z 2 g paracetamolu. Raczej nic mi się nie stanie ?

Przeniesiono ~ Atro
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).