Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 45 / 3 / 0
@Detronizator2 niby tak ale lekarz moze powątpiewać za wiem że akurst to deksketoprofenu bolą mnie flaki
  • 1344 / 145 / 8
tolerka znacznie szybko skacze, 150mg raz posmyrało wyczuwalnie ale następne razy to już musiałem po 600 i 800 brać, w przeciągu dwóch razy diametralny skok i to na podkładzie z broma i pregi. retardy chyba najlepiej będzie skruszyć w moździerzu wraz z thioco i wsypać do kapsułek żelowych, do tego 300 pregi i 6 broma to jak taki miks wjedzie instant to mnie zgrzeje aż sraczki dostane.
zjazd po Tramalu jest jak po stimach... pobrałem parę dni ze średnimi doznaniami a humor na odstawce depresyjny. miesiąc bądź 2 miesiące ciągu na odstawce to już myśli S
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 17 / 14 / 0
20 października 2023Kurak111 pisze:
hej nie chcę tworzyć nowego wątku więc pytam tutaj: jakie mamy w Polsce preparaty z tramadolem [nie te że spowolnionym uwalnianiem] w tabsach? i są jezcze kropelki? do tej pory po operacji polipa tyłka rodzinny pisze mi Skudexę która ma też deksketoprofen, jak go przekonać zeby pisal cos z trampkiem beż żadnych dodatków? pozdrawiam
Tu masz listę wszystkich środków w Excelu, "pamiątka" po Niedzielskim, gdy do załącznika bezprawnie dodał preparaty z tramadolem.
https://mega.nz/file/fFwmyJrY#haWcA1H40 ... 0V2W-Mx8iY
  • 241 / 31 / 0
Ile mg relanium wystarczy do 600mg tramadolu retard? 10mg jest bezpieczne?
  • 5774 / 1182 / 43
Wystarczy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1344 / 145 / 8
wam też drętwieje przełyk od kropli tramalowych? mam dzisiaj niezobowiązujące spotkanie i przyjąłem 300mg trampa z kropel i 6 mg broma i teraz mam uczucie jakby mi coś zalegało w przełyku
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1521 / 72 / 0
20 października 2023deadmau5 pisze:

Substancja czynna: tramadol w Zaldiarze jest w postaci tramadolu hydrochloride (musującego), podczas gdy w Poltramie jest w postaci tramadolu chlorowodorku.
Polecam jebnąć się słownikiem w łeb. Hydrochloride/hydrochloridum to chlorowodorek po polsku. Kurwa specjaliści zajebani.
tekst powyżej =/= prawda
  • 4316 / 699 / 2117
Zanim coś napiszesz, naucz się czytać ze zrozumieniem @Satif. Mowa o Zaldiarze, gdzie tramadol posiada chlorowodorek musujący. Kolejno Poltram już nie.

Ty to serio potraktowałeś jako tłumaczenie na musujący, czy próbujesz ze mnie zrobić idiotę? %-D
1 tabletka musująca Zaldiar zawiera 37,5 mg tramadolu chlorowodorku i 325 mg paracetamolu
Jedna tabletka powlekana Poltram Combo zawiera 37,5 mg chlorowodorku tramadolu i 325 mg paracetamolu.

Prośba ode mnie, bo zaraz będzie spam i dyskusja z dupy. Jak chcesz mi coś przekazać z czym się myliłem to zapraszam do wiadomości prywatnej, ewentualnie do knajpy gdzie lekko off-topowo możemy sobie to powyjaśniać (oznacz mnie w gwoli ścisłości, jeżeli najdzie Ci taka ochota). Każde posty nawiązujące do tematu, które nie będą poruszały tramadolu jako głównego wątku, tylko prywatne wjazdy i dyskusje karane będą warnem.

Także mała dygresja ode mnie. Następnym razem śmiało pisz cokolwiek o mnie, ale w knajpie. Post mogłeś zacytować, bo gdybym nie miał powściągliwego charakteru to prawdopodobnie post już dawno bym usunął do śmietnika z powodu "nic nie wnoszącego postu".

Zostawiam dla potomnych. Jeżeli chcesz rozwiązać moje błędne myśli, knajpa będzie rozsądnym rozwiązaniem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 314 / 38 / 0
Ekstraktuje tramal czasami wale z alko I jest pięknie czy przyda się klon przy stosowaniu 150 jakoś trama bo nie chce bzno walić, czy to bezpieczna dawka do 200?
  • 927 / 289 / 5
@Ukurwiony420 Trochę niezbyt składnie napisałeś, więc nie bardzo wiem o co ci chodzi.
W każdym razie,:
jeżeli pytasz: Czy przy miksie alko + tramadol powinieneś brać clona aby zabezpieczyć się przed padaczką, to odpowiedź brzmi: nie, nie ma takiej potrzeby.
jeżeli pytasz: Czy clon i tramadol są dobrym połączeniem, to odpowiedź brzmi: tak są, zachodzi przyjemny synergizm.
jeżeli pytasz: Czy efekt połączenia 150mg tramadolu z clonazepamem da taki sam efekt jak 200mg tramadolu solo, to odpowiedź brzmi: nie, profil działania będzie inny, mix z clonem wydaje mi się iż jest mocniejszy i zarazem przyjemniejszy a wzięcie 200mg solo będzie po prostu mocniejszym działaniem takim jak przy 150mg, aczkolwiek przy dalszym zwiększaniu przestanie być jakoś bardzo przyjemnie, nie warto.
Oraz jeżeli pytasz czy do alko + tramadol dorzucać clona, to odpowiedź brzmi: nie, nie warto, odetnie cię i nic więcej.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Zablokowany
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.