Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2804 / 607 / 0
Aktualna dawka dzienna 200mg retardów niekruszonych z rana a wieczorem inne środki, z powodu tramca prącie nie chce współpracować bo nic nie czuje.
Przejebana sytuacja, spróbuję ze sprawdzonymi naturalnymi środkami a jak to nie zadziała to chyba będę musiał wpierniczać sildenafil xD
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 171 / 28 / 0
Powiem szczerze po tramcu do erekcji to jeszcze potrafie doprowadzić, ale spuścić się to za chuja. Z 5h raz waliłem konia po 300 mg (jeszcze nie miałem tolerki) i się nie spuściłem.

A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
  • 383 / 102 / 0
Przyczynowo z tego co kojarzę to nie, natomiast z uwagi na działanie skurczowe będzie nasilac objawy. Przy kolce zolciowej to petydyna jak już.
  • 370 / 40 / 0
22 maja 2024munieslaw pisze:
Powiem szczerze po tramcu do erekcji to jeszcze potrafie doprowadzić, ale spuścić się to za chuja. Z 5h raz waliłem konia po 300 mg (jeszcze nie miałem tolerki) i się nie spuściłem.

A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
Bez sensu i tak byłby zerowy orgazm przy tej dawce. Jakbyś zrobił siku:)
  • 1 / / 0
Ostatnio troche myśle o powrocie do ulubionych pigułek, ale zawsze mam na początku problem z wymiotami. Jakieś sprawdzone metody na to?
  • 97 / 3 / 0
@Snakesinc najmniejsze dawki 50-70mg.
Radzę uważać w powrotami bo może to wskazywać na uzależnienie.
  • 22 / 1 / 0
"Mały" faktycznie cały czas jest mały i nie zamierza wstawać, brak możliwości dojścia nawet kilka dni po ostatnim zażyciu, chociaż przy pierwszych razach dało się skończyć i było to coś pięknego. A teraz? Brak głodu (raz jednego dnia zjadłem z jedną kanapkę i nic poza tym, a następnego dnia coś okropnego wyszło ze mnie, aż się przeraziłem), gigantyczna chęć na papierosy (nawet się nie obejrzę i idę drugi raz w ciągu dnia o 16:00 po kolejną paczkę...), brak możliwości wypróżnienia się, chęć na kolejną dawkę, tolerka w kosmosie, o dziwo tylko raz miałem problem z oddaniem moczu, ale może to zasługa tego, że co jak co, ale akurat nawadnianie się wychodzi mi super. Pierwszy "zrzut" do wc po ciągu powoduje utratę 2 kg z masy ciała, coś strasznego ile tego się zbiera w jelicie grubym. Im dalej w las tym mniej zalet, a tylko problemy.
Ostatnio zmieniony 29 września 2025 przez pandudzik, łącznie zmieniany 1 raz.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 370 / 40 / 0
Nie zapominaj, ze tramadol jest dość kardiotoksyczny zwłaszcza w wyższych dawkach, powodując zmiany na sercu, w zagranicznych badaniach są obrazy jakie kuku robi pikawce, choć producent starał się przez jakiś czas ukryć jego negatywny wpływ na serce, a dorzucajac taka ilość fajek moze się to, źle skończyć.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.