Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Przejebana sytuacja, spróbuję ze sprawdzonymi naturalnymi środkami a jak to nie zadziała to chyba będę musiał wpierniczać sildenafil xD
A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
22 maja 2024munieslaw pisze: Powiem szczerze po tramcu do erekcji to jeszcze potrafie doprowadzić, ale spuścić się to za chuja. Z 5h raz waliłem konia po 300 mg (jeszcze nie miałem tolerki) i się nie spuściłem.
A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
Radzę uważać w powrotami bo może to wskazywać na uzależnienie.
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.