Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2916 / 627 / 0
Aktualna dawka dzienna 200mg retardów niekruszonych z rana a wieczorem inne środki, z powodu tramca prącie nie chce współpracować bo nic nie czuje.
Przejebana sytuacja, spróbuję ze sprawdzonymi naturalnymi środkami a jak to nie zadziała to chyba będę musiał wpierniczać sildenafil xD
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 171 / 28 / 0
Powiem szczerze po tramcu do erekcji to jeszcze potrafie doprowadzić, ale spuścić się to za chuja. Z 5h raz waliłem konia po 300 mg (jeszcze nie miałem tolerki) i się nie spuściłem.

A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
  • 414 / 109 / 0
Przyczynowo z tego co kojarzę to nie, natomiast z uwagi na działanie skurczowe będzie nasilac objawy. Przy kolce zolciowej to petydyna jak już.
  • 392 / 46 / 0
22 maja 2024munieslaw pisze:
Powiem szczerze po tramcu do erekcji to jeszcze potrafie doprowadzić, ale spuścić się to za chuja. Z 5h raz waliłem konia po 300 mg (jeszcze nie miałem tolerki) i się nie spuściłem.

A tak poza tym jest jakaś zależność pomiędzy braniem Tramalu w ciągu wielomiesięcznym, a kamicą żółciową? Ktoś coś wie?
Bez sensu i tak byłby zerowy orgazm przy tej dawce. Jakbyś zrobił siku:)
  • 1 / / 0
Ostatnio troche myśle o powrocie do ulubionych pigułek, ale zawsze mam na początku problem z wymiotami. Jakieś sprawdzone metody na to?
  • 97 / 3 / 0
@Snakesinc najmniejsze dawki 50-70mg.
Radzę uważać w powrotami bo może to wskazywać na uzależnienie.
  • 33 / 1 / 0
"Mały" faktycznie cały czas jest mały i nie zamierza wstawać, brak możliwości dojścia nawet kilka dni po ostatnim zażyciu, chociaż przy pierwszych razach dało się skończyć i było to coś pięknego. A teraz? Brak głodu (raz jednego dnia zjadłem z jedną kanapkę i nic poza tym, a następnego dnia coś okropnego wyszło ze mnie, aż się przeraziłem), gigantyczna chęć na papierosy (nawet się nie obejrzę i idę drugi raz w ciągu dnia o 16:00 po kolejną paczkę...), brak możliwości wypróżnienia się, chęć na kolejną dawkę, tolerka w kosmosie, o dziwo tylko raz miałem problem z oddaniem moczu, ale może to zasługa tego, że co jak co, ale akurat nawadnianie się wychodzi mi super. Pierwszy "zrzut" do wc po ciągu powoduje utratę 2 kg z masy ciała, coś strasznego ile tego się zbiera w jelicie grubym. Im dalej w las tym mniej zalet, a tylko problemy.
Ostatnio zmieniony 29 września 2025 przez pandudzik, łącznie zmieniany 1 raz.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 392 / 46 / 0
Nie zapominaj, ze tramadol jest dość kardiotoksyczny zwłaszcza w wyższych dawkach, powodując zmiany na sercu, w zagranicznych badaniach są obrazy jakie kuku robi pikawce, choć producent starał się przez jakiś czas ukryć jego negatywny wpływ na serce, a dorzucajac taka ilość fajek moze się to, źle skończyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.