Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ryuu pisze:W czym moge rozpuścić mdpv?
Joshua C. Yohannan* and Joseph S. Bozenko, Jr.,The Characterization of 3,4-Methylenedioxypyrovalerone (MDPV),Microgram Journal ,Vol 7 No 1 ([url=http://panczypani.pl/hyperreal/reupload/The%20Characterization%20of%203,4-Methylenedioxypyrovalerone%20(MDPV).pdf]PDF[/url]) pisze:Solubility (as hydrochloride): [Chloroform: Soluble;Methanol: Soluble; Deionized H2O: Soluble]
---
Rozpuszczalność (jako chlorowodorek): [Chloroform: rozpuszczalny; Metanol: rozpuszczalny; Woda destylowana: rozpuszczalny]
Próbowałem na różne sposoby: folia + rurka, faja szklana z okrągłym cybuchem coś jak te (proszek do bańki i delikatne podgrzewanie z ciągłą kontrolą wysokości nad ogniem:
[ external image ][ external image ]
Na mnie nie ma ta zabawka jakichkolwiek efektów przy tej drodze podania. Palenie MDPV to strata materiału.
Dodatkowo jak podgrzejesz towar do zbyt wysokiej temperatury, poleci czarno-brązowo-biały duszący dym. Znaczy to, że właśnie puściłeś z dymem (spaliłeś a nie zwaporyzowałeś) swoją porcję MDPV i możesz spuścić w kiblu resztę materiału zanim zrobisz sobie krzywdę (to, że nie wyszło ci palenie to znak, żeby więcej nie tykać tego syfu) lub przekazać MI do badaniom
Co dziwne niby nic nie czuje ale ochotę palić ten szit mam dalej
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.