Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ryuu pisze:W czym moge rozpuścić mdpv?
Joshua C. Yohannan* and Joseph S. Bozenko, Jr.,The Characterization of 3,4-Methylenedioxypyrovalerone (MDPV),Microgram Journal ,Vol 7 No 1 ([url=http://panczypani.pl/hyperreal/reupload/The%20Characterization%20of%203,4-Methylenedioxypyrovalerone%20(MDPV).pdf]PDF[/url]) pisze:Solubility (as hydrochloride): [Chloroform: Soluble;Methanol: Soluble; Deionized H2O: Soluble]
---
Rozpuszczalność (jako chlorowodorek): [Chloroform: rozpuszczalny; Metanol: rozpuszczalny; Woda destylowana: rozpuszczalny]
Próbowałem na różne sposoby: folia + rurka, faja szklana z okrągłym cybuchem coś jak te (proszek do bańki i delikatne podgrzewanie z ciągłą kontrolą wysokości nad ogniem:
[ external image ][ external image ]
Na mnie nie ma ta zabawka jakichkolwiek efektów przy tej drodze podania. Palenie MDPV to strata materiału.
Dodatkowo jak podgrzejesz towar do zbyt wysokiej temperatury, poleci czarno-brązowo-biały duszący dym. Znaczy to, że właśnie puściłeś z dymem (spaliłeś a nie zwaporyzowałeś) swoją porcję MDPV i możesz spuścić w kiblu resztę materiału zanim zrobisz sobie krzywdę (to, że nie wyszło ci palenie to znak, żeby więcej nie tykać tego syfu) lub przekazać MI do badaniom
Co dziwne niby nic nie czuje ale ochotę palić ten szit mam dalej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.