Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 sierpnia 2019politykier pisze: jak to jest z tą legendarną polską fetą sprzed lat, o której niestety mogę jedynie poczytać? wciągam od kilku lat i spróbowałem kilku mocnych sortów krajowych czy past z wysp. Te opowieści o paskach 15mg robiących na 24h brzmią niewiarygodnie (chociaż jako entuzjasta amfetaminy w nie wierzę, chcę wierzyć i w końcu spróbować tej jedynej prawdziwej krajówki). I tak sobie teoretyzuję. meta - mocniejsza od amfetaminy, a ludzie wala raje 50-100mg kryształu, podczas gdy 25mg fety podobno wysyła świeżaka na oiom. Na wiki dawka śmiertelna amfetaminy to ponad 3g. Jak to jest?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
----------------------
16 sierpnia 2019przodownik pisze: ostatnio miałem do czynienia z fosforanem amfetaminy, przy którym wystarczała kreska ok. 50 mg, aby odczuć pełne spektrum efektów, nikt ci takiego czegoś nie zaoferuje na "ulicy".
Scalono. taurinnn
Patrzcie, co bierzecie, zwłaszcza kiedy częstującemu się śpieszy i sypie niedbale
Ja mam do tego taki ogromny plik karteczek biurowych w mieszkaniu - więc jak jestem w mieście, w którym studiuję to z regułu robię jednorazowe zwijki z tych karteczek.
14 października 2019taurinnn pisze: Wciągać dobrze rozkruszony towar, NIGDY PRZEZ BANKNOT, stwarzający ryzyko zakażenia się różnymi syfami z HCVem włącznie, najlepiej z cienko usypanej kreski i przez jednorazową rurkę (którą Z NIKIM się nie dzielimy) - dobrze sprawdzają się słomki do kupienia w hurtowej ilości w markecie - można obciąć tę zginająca się część nożyczkami i wciągać przez rurkę. Dla bezpieczeństwa za każdym razem rurkę wymieniać.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.