Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 sierpnia 2019politykier pisze: jak to jest z tą legendarną polską fetą sprzed lat, o której niestety mogę jedynie poczytać? wciągam od kilku lat i spróbowałem kilku mocnych sortów krajowych czy past z wysp. Te opowieści o paskach 15mg robiących na 24h brzmią niewiarygodnie (chociaż jako entuzjasta amfetaminy w nie wierzę, chcę wierzyć i w końcu spróbować tej jedynej prawdziwej krajówki). I tak sobie teoretyzuję. meta - mocniejsza od amfetaminy, a ludzie wala raje 50-100mg kryształu, podczas gdy 25mg fety podobno wysyła świeżaka na oiom. Na wiki dawka śmiertelna amfetaminy to ponad 3g. Jak to jest?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
----------------------
16 sierpnia 2019przodownik pisze: ostatnio miałem do czynienia z fosforanem amfetaminy, przy którym wystarczała kreska ok. 50 mg, aby odczuć pełne spektrum efektów, nikt ci takiego czegoś nie zaoferuje na "ulicy".
Scalono. taurinnn
Patrzcie, co bierzecie, zwłaszcza kiedy częstującemu się śpieszy i sypie niedbale
Ja mam do tego taki ogromny plik karteczek biurowych w mieszkaniu - więc jak jestem w mieście, w którym studiuję to z regułu robię jednorazowe zwijki z tych karteczek.
14 października 2019taurinnn pisze: Wciągać dobrze rozkruszony towar, NIGDY PRZEZ BANKNOT, stwarzający ryzyko zakażenia się różnymi syfami z HCVem włącznie, najlepiej z cienko usypanej kreski i przez jednorazową rurkę (którą Z NIKIM się nie dzielimy) - dobrze sprawdzają się słomki do kupienia w hurtowej ilości w markecie - można obciąć tę zginająca się część nożyczkami i wciągać przez rurkę. Dla bezpieczeństwa za każdym razem rurkę wymieniać.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.