Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 sierpnia 2019politykier pisze: jak to jest z tą legendarną polską fetą sprzed lat, o której niestety mogę jedynie poczytać? wciągam od kilku lat i spróbowałem kilku mocnych sortów krajowych czy past z wysp. Te opowieści o paskach 15mg robiących na 24h brzmią niewiarygodnie (chociaż jako entuzjasta amfetaminy w nie wierzę, chcę wierzyć i w końcu spróbować tej jedynej prawdziwej krajówki). I tak sobie teoretyzuję. meta - mocniejsza od amfetaminy, a ludzie wala raje 50-100mg kryształu, podczas gdy 25mg fety podobno wysyła świeżaka na oiom. Na wiki dawka śmiertelna amfetaminy to ponad 3g. Jak to jest?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
----------------------
16 sierpnia 2019przodownik pisze: ostatnio miałem do czynienia z fosforanem amfetaminy, przy którym wystarczała kreska ok. 50 mg, aby odczuć pełne spektrum efektów, nikt ci takiego czegoś nie zaoferuje na "ulicy".
Scalono. taurinnn
Patrzcie, co bierzecie, zwłaszcza kiedy częstującemu się śpieszy i sypie niedbale
Ja mam do tego taki ogromny plik karteczek biurowych w mieszkaniu - więc jak jestem w mieście, w którym studiuję to z regułu robię jednorazowe zwijki z tych karteczek.
14 października 2019taurinnn pisze: Wciągać dobrze rozkruszony towar, NIGDY PRZEZ BANKNOT, stwarzający ryzyko zakażenia się różnymi syfami z HCVem włącznie, najlepiej z cienko usypanej kreski i przez jednorazową rurkę (którą Z NIKIM się nie dzielimy) - dobrze sprawdzają się słomki do kupienia w hurtowej ilości w markecie - można obciąć tę zginająca się część nożyczkami i wciągać przez rurkę. Dla bezpieczeństwa za każdym razem rurkę wymieniać.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.