Łódzkie i reszta kraju.
Hopsa, hopsa, kto ma dropsa.
Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie
12 kwietnia 2024TheRealMolly pisze: lodz teraz jakoś 50 do 70 za tzw. kryształ, 40 za fetę, 60 za kwasa i 6 dych za zielone
Ludzie, to co wy tam palicie? Królewskie odmiany z zawartością 30%, które trzeba rozcieńczac? to jakiś koncentrat?
Cztery dychy za fetę – to ja się ostatnio dowiedziałem że ceny u mnie stoją na poziomie 100-120 za 5 g
Palenie: 200-220 za piątkę
Dropsy: dwie dychy za sztukę
Kwasy- dwa lata temu wychodziło cztery dychy za poczwórny kwadrat
MDMA w krysztale brązowy cukier - 90-100 za gram ale to ceny akurat z covidu
Chriss– Nie mam pojęcia bo nigdy nie pytałem, nie moje pokolenie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.
Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany
Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.