Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
25 grudnia 2024Devixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
25 grudnia 2024ErenKruger pisze: @Devixo jest o tym w FAQ (i dyskusji pod nim). Było też wałkowane w temacie głównym - użyj lupki w obu.
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja? Bo skoro WIESZ że przy normalnej się nie da… to jak sobie to wyobrażasz? Konwersję do freebase, ekstrakcję z oczyszczeniem, ponowne wysolenie i zrobienie z tego czystej morfiny jak w ampułkach?25 grudnia 2024Devixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?![]()
![]()
![]()
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
25 grudnia 2024sclero2014 pisze: Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
25 grudnia 2024ErenKruger pisze: @sclero2014 z calym szacunkiem do mode - mialam na mysli przeniesienie postow do glownego tematu o morfinie, a nie do glownego dzialu z opioidami - temat jest o MST after all i tu nie pasuje.
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
25 grudnia 2024sclero2014 pisze: Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
25 grudnia 2024ErenKruger pisze:
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja?
20 marca 2019mniemanolog pisze: W wątku <<Acetylacja morfiny do heroiny - metoda chałupnicza.>> pojawiła się alternatywna propozycja wyodrębniania siarczanu morfiny, a mianowicie posiłkując się rozwodnionym acetonem (20-30ml acetonu z dodatkiem 3-5ml wody).
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.