Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
wczorajDevixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
wczorajErenKruger pisze: @Devixo jest o tym w FAQ (i dyskusji pod nim). Było też wałkowane w temacie głównym - użyj lupki w obu.
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja? Bo skoro WIESZ że przy normalnej się nie da… to jak sobie to wyobrażasz? Konwersję do freebase, ekstrakcję z oczyszczeniem, ponowne wysolenie i zrobienie z tego czystej morfiny jak w ampułkach?wczorajDevixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
wczorajsclero2014 pisze: Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
wczorajErenKruger pisze: @sclero2014 z calym szacunkiem do mode - mialam na mysli przeniesienie postow do glownego tematu o morfinie, a nie do glownego dzialu z opioidami - temat jest o MST after all i tu nie pasuje.
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem