Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
siema wszystkim, chyba nie znalazlem takiego wątku więc zwracam się z prośbą do was. wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m? zył nie chce niszczyc ze wzgeldów prywatnych. dzieki z gory!
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 2766 / 357 / 0
Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
  • 119 / 27 / 0
@Devixo jest o tym w FAQ (i dyskusji pod nim). Było też wałkowane w temacie głównym - użyj lupki w obu.
wczorajDevixo pisze:
wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja? Bo skoro WIESZ że przy normalnej się nie da… to jak sobie to wyobrażasz? Konwersję do freebase, ekstrakcję z oczyszczeniem, ponowne wysolenie i zrobienie z tego czystej morfiny jak w ampułkach? %-D %-D %-D

Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.

@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
lol [*]
  • 3422 / 708 / 9
Najpierw robi się ekstrakcję, a później dopiero można zrobić wolną zasadę, którą można ponownie wysolić.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2766 / 357 / 0
wczorajErenKruger pisze:
@Devixo jest o tym w FAQ (i dyskusji pod nim). Było też wałkowane w temacie głównym - użyj lupki w obu.
wczorajDevixo pisze:
wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja? Bo skoro WIESZ że przy normalnej się nie da… to jak sobie to wyobrażasz? Konwersję do freebase, ekstrakcję z oczyszczeniem, ponowne wysolenie i zrobienie z tego czystej morfiny jak w ampułkach? %-D %-D %-D

Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.

@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
Też chcę poznać tą noenormalna ekstracje 🤣 wygrałeś tym 😅 przeniesione
  • 119 / 27 / 0
@sclero2014 z calym szacunkiem do mode - mialam na mysli przeniesienie postow do glownego tematu o morfinie, a nie do glownego dzialu z opioidami - temat jest o MST after all i tu nie pasuje.

Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD

@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
lol [*]
  • 153 / 43 / 0
wczorajsclero2014 pisze:
Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
Tylko ze ta uogolniona zasada - zeby nie bylo nie neguje jej slusznosci w kwestii redukcji potencjalnych szkod - wynika z tego ze przy przerobce jest duze prawdopodobienstwo, graniczace z pewnoscia jesli w gre wchodzi cisnienie i pospiech, ze albo nie zostanie roztwor wystarczajaco dokladnie przefitrowany, lub/i nie bedzie zachowana nalezyta sterylnosc. A nie ze sie nie da tego zrobic bo nie i juz.
  • 2766 / 357 / 0
wczorajErenKruger pisze:
@sclero2014 z calym szacunkiem do mode - mialam na mysli przeniesienie postow do glownego tematu o morfinie, a nie do glownego dzialu z opioidami - temat jest o MST after all i tu nie pasuje.

Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD

@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
Tak przeniosłem do opioidy bo do morfiny juz nie moglem nie wiem czemu zaraz postaram sie to zmienić
  • 2766 / 357 / 0
@ErenKruger zmienione teraz powinno być ok
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem