Это несколько слов
И место для шага вперёд
Radzi sobie mysle bardzo dobrze ze wszystkim , ogarnia wymagajaca prace , mieszkanie , zwierzaczki i relacje zwiazkowa . Zastanawia mnie tylko czemu jak jestesmy razem w rozmowie predzej czy pozniej zawsze wyskoczy temat dragow , wspomina rozne historie .
Mysle ze jest to przypadek tzw. "cpania na sucho" albo duposcisku bo wyczuwam silny emocjonalny ladunek w tym wszystkim .
Niestety nie chce ktore jestem pewien niewatpliwie pomoglyby bo to inteligentna osoba zdolna do autorefleksji .
MDMA nie moglem przy niej trzymac bo za duze ryzyko nawrotu wiec narrator wasz zostal jedynie ze skromnym duo i ktore sa jego ulubionymi . Wybralem zatem piwo i efajka jako kompromis na to co mozemy razem uzywac .
Czytalem duzo tutaj o zwiazkach miedzy ex-uzaleznionymi i zazwyczaj one konczyly sie katastrofa bo oboje poplyneli po calosci . Natomiast sytuacja jest inna pod tym wzgledem ze ja nie jestem ani nie bylem wjebany w nic .
Mam jednorazowe doswiadczenie z amf i nie spodobala mi sie ta faza tak samo jak koks innymi slowy nie jestem stimiarzem a hipisem wiec potrzebuje ekspertyzy doswiadczonych w tym obszarze ludzi .
Piszcie co sadzicie i jak nalezaloby postapic zeby bylo dobrze . Wolam veteranow @DzoBajden @deadmau5 @Zgienty @Vetulani44 @Stteetart @Retrowirus
Это несколько слов
И место для шага вперёд
Bee brzmi świetnie na papierze to aminokwas żeby zadziałał dobrze trzeba pchnąć inne procesy w organizmie i jeszcze trzeba się na tym znać.
wczorajnarcovoyage13 pisze: @TymekDymek mnie zaciekawiłeś tą NAC. Brzmi świetnie, tylko weź mi powiedz jak wygląda sytuacja, jeśli w diecie mam źródła l-cysteiny? Przy okazji mam wrażliwy żołądek i praktycznie zawsze jak zaczynam cokolwiek brać, by sobie pomóc to nasila mi się refluks. Wiesz co mogłoby na to pomóc?
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.